Слави Трифонов се оказа голям палавник Дългия обича да помага, той

...
Слави Трифонов се оказа голям палавник
Дългия обича да помага, той
Коментари Харесай

Няма равен! Слави Трифонов не простил и на Черната Златка

Слави Трифонов се оказа огромен палавец

Дългия обича да оказва помощ, той „ отворил “ вратите на славата на доста известни, с днешна дата, звезди. Като Сашо Роман, на който даже измислил псевдонима, както и на Кали, Софи Маринова и още един куп известни персони.

Наскоро се разбра и за една пикантна детайлност сред Черната Златка и шоумена. Той освен подал ръка и направил известна плеймейтката, ами и с Димитрова имал къса креватна спекулация.

Тя случката станала преди петнадесетина години. Златка се появила за първи път в предаването на Дългия „ Бягство към успеха “. То ще започва скоро, само че за него ще дава отговор към този момент не Слави, а Евгени Димитров-Маестрото.

Та от това предаване Златка Димитрова се кичи със популярност, след това печели Мис Плеймейт  и става разпознаваемо лице. Вероятно на състезанието е имало и по-красиви девойки, само че връзката й със Слави, както и това, че става известна, й носи успеха.

„ По това време Черната Златка стана една от неговите любовници. Той обаче ги „ обръщаше “ по няколко на вечер. Но тогава мадамите сами му се навираха в леглото и той по никакъв начин не им прощаваше. Пък нали си е ерген, разрешено му е “, разясняват осведомени.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР