Слави Трифонов реагира, след като научи за коментара на военния

...
Слави Трифонов реагира, след като научи за коментара на военния
Коментари Харесай

Слави към Каракачанов: Ще стреляш по протестиращите или ще ги опикаеш? Не си страшен, смешен си!

Слави Трифонов реагира, откакто научи за коментара на военния министър Красимир Каракачанов по отношение на грозните подиуми пред централата на Вътрешна македонска революционна организация, когато евродепутатът от партията Ангел Джамбазки си разреши да цели протестиращи с бомбички и вода. Каракачанов разгласи, че протестиращите са извадили шанс, че самият той не е бил на мястото, тъй като " нямало да има единствено водни струи, а и друго ".

ЕТО КАКВО МИСЛИ Пожарна охрана ТЕМАТА ЛИДЕРЪТ НА " ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ":

По мотив на митинга пред централата на Вътрешна македонска революционна организация, министърът на защитата Красимир Каракачанов сподели пред медиите следното за протестиращите: „ Имат шанс, че не съм бил там, нямаше да има единствено водни струи. “

Не знам за протестиращите, обаче аз по този начин се изплаших. Цяла нощ не съм спал. Сънувам Красимир Каракачанов във военна униформа и загивам от боязън. И какво щеше да направиш, в случай че беше там, бе Каракачанов? Щеше да стреляш ли? Да ги опикаеш ли? Или щеше да хвърлиш Ангел Джамбазки върху тях?

И ти Каракачанов си се самозабравил тотално като твоя шеф. Вие безусловно сте не запомнили къде се намирате. Какво тъкмо работите. За кого работите. И на кого би трябвало да служите.

Виж какво - не си заплашителен. Смешен си!

И ще ти изтъквам един от гостите в моята работа, който сподели нещо доста мъдро. Което не знам дали ти ще го схванеш, само че ще ти го кажа – „ Kато се качваш нагоре по стълбицата казвай „ добър ден “, щото като слизаш не знаеш кого ще срещнеш… “

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР