Слави Трифонов пусна поредния гневен пост след като депутатите гласуваха

...
Слави Трифонов пусна поредния гневен пост след като депутатите гласуваха
Коментари Харесай

Слави на висока октава: Борисов най-много прилича на Бай Ганьо от всички политици

Слави Трифонов пусна следващия ядосан пост откакто депутатите гласоподаваха шефове и заместници на комисиите в Народното събрание.

Днес беше доказано, безапелационно ясно, съществуването на тройна ръководеща коалиция в България - ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи ", това написа водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов във Facebook.

" Тези три политически субекта имат ръководещо държавно управление, определено с техните гласове, а през днешния ден избраха ръководители и заместник-председатели на парламентарни комисии. Човекът-полиглот, индивидът “конгрaчулейшънс ”, индивидът, който най-вече наподобява на Бай Ганьо в цялата политическа история на България, този човек е … неговото име е… Бойко Борисов ", добави Трифонов.

" Този човек оглавява Комисията по външна политика. Това е толкоз разумно и толкоз срамно, само че е реалност. И той беше определен с гласовете на харвардските ученици, негови предходни съперници и настоящи сътрудници, белите якички на корупцията - Продължаваме промяната и Демократична България. Сделката е толкоз очевидна ", написа още той.

" Приятелят на истината, индивидът с двойното поданство, нашата горделивост пред европейските ни сътрудници, и той е… неговото име е… Кирил Петков. Той пък беше определен за ръководител на Комисията по въпросите на Европейския съюз. Така стават нещата: брак по сметка, младите се обичат, макар че един от младите е остарял, кумува Делян Пеевски, Европа се радва и танцува. "

" И няма да престана да се сюрпризирам на двойния стандарт, който ни заобикаля. Хайде да си представим, че когато ние спечелихме изборите и бяхме създали държавно управление дружно с ГЕРБ-СДС, подкрепено от Движение за права и свободи, какво щеше да стане? Какво щеше да се изсипе против мен? Какво щяха да приказват медиите от заран до вечер? Как щяха да се държат водещите публицисти и какво щяха да пишат уеб страниците?

Така е. Така стоят нещата. Но пък всеки има право да избере по какъв начин да се държи и по какъв начин да живее. В последна сметка живеем в демократична система и крайната дума имат хората - най-големият съдник. Народът, суверенът - той взема решение. И в случай че хората харесват младоженците и кумовете и този брак по сметка, ще следим един забавен взаимен фамилен живот. А в случай че хората решат друго, разводът е неминуем. Само едно нещо не разбрах - кой от младоженците е булката ", добавя още Трифонов.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР