Слави Трифонов притеснено алармира в социалната мрежа, че военният ни

...
Слави Трифонов притеснено алармира в социалната мрежа, че военният ни
Коментари Харесай

Слави притеснен, че Каракачанов показал среден пръст, говорейки за Лозан Панов и освобождаването на убиеца Джок

Слави Трифонов обезпокоеното сигнализира в обществената мрежа, че военният ни министър и вицепремиер Красимир Каракачанов е посочил междинен пръст в ефира на "Канал3 ". Причината за това му деяние е вилнеещият в обществото скандал към съдиите Лозан Панов, Калин Калпакчиев, БХК и предварителното освобождение на килъра Джок Полфрийман.

"Продължава да ме озадачава държанието на някои съдии, в това число Лозан Панов. Не може да ми приказваш за правила, за морал и да призоваваш съда по-бързо да завърши случая и да го пуска. Това обикновено ли е ", запита Каракачанов.

"Хелзинкският комитет и Съюзът на съдиите играят комбина. Не го ли виждаме? Виждаме го. Да извадим обстоятелствата. Имаше ли мнение от заместник-шефа на пандиза, че лицето не се е поправило и не заслужава предварително освобождение... ", сподели Каракачанов.



"Един гамен излезе и сподели междинен пръст... ", декларира вицепремиерът и онагледява възмущението си с неприличния жест.

Слави Трифонов пъргаво реагира в профила си в обществената мрежа на случката, само че подчертава само върху жеста на Каракачанов:

"Емил Кошлуков, като програмен шеф, сподели междинен пръст по Българска национална телевизия и по-късно беше определен за общоприет шеф на Българска национална телевизия. Красимир Каракачанов, като вицепремиер, сподели междинен пръст по Канал 3.

Да чакаме ли да стане министър председател?

Но по този начин или другояче, проявлението на междинен пръст по малкия екран от хора, които имат и желаят власт, към този момент се е трансформирало в нещо обикновено ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР