Слави Трифонов няма никакво намерение да изчезва от публичното пространство,

...
Слави Трифонов няма никакво намерение да изчезва от публичното пространство,
Коментари Харесай

Слави няма спирка! Пуска цензурираните от bTV епизоди

Слави Трифонов няма никакво желание да изчезва от общественото пространство, до момента в който приготвя новия си ефирен план. Още на 20 юли компанията на шоумена записва нов канал в платформата за видеосподеляне Youtube.

Планът на Слави е да поддържа интереса на феновете, като разгласява там двата скандално цензурирани от bTV епизода на шоуто, само че към този момент упоритостите му удрят на камък, написа lupa.bg.

Юристконсултите на малкия екран са безапелационни, че продукциите са нейна благосъстоятелност, защото са съответно заплатени по контракт на продуцентската компания „ Седем-осми ”. Адвокатите на Слави пък настояват, че контрактът важи единствено за продукция, която се е появявала в ефир.

Нищо чудно да се стигне и до конфликт в съда, в случай че двете страни не се схванат в най-скоро време.

Както е известно, 2 от всички 4176 излъчвания на „ Шоуто на Слави “ по този начин и в никакъв случай не видяха бял свят.

На 27 март 2017 година вместо снимания и очакван епизод на предаването, малкия екран излъчи повтаряне на остаряло издание.

В свое публично известие на уеб страницата си bTV изясни, че повода за неизлъчването е „ противоречие със стандартите за телевизионно наличие на неутрална и справедлива телевизия като bTV, която не толерира едностранно показване в стратегиите си “.


Васил Иванов забърка абсурда с напускането си на Нова телевизия

От медията подчертаха и че подписаният контракт със „ Седем-осми “ е за „ предаване с развлекателно-информативен темперамент ”. На идващия ден на конференция Слави Трифонов дефинира прекъсването на епизода като цензура и еднолично решение на малкия екран.

Три седмици по-късно – на 18 април 2017 година малкия екран още веднъж не излъчи плануваното за деня предаване и го размени с повтаряне на остаряло издание. И този път в публично известие в интернет медията съобщи, че „ наличието на епизода не подхожда на стандартите за публицистично наличие “.

На идващия ден на конференция водещият и сценаристите показаха какво е имало в предаването и госта на Трифонов – журналиста Васил Иванов, който преди дни е напуснал конкурентната Нова телевизия и в записаното предаване за 18 април упреква шефа „ Новини и настоящи излъчвания “ в цензура и корупция, както и разкрива телефонни записи на сътрудниците си и членове на мениджърския екип на конкурентния канал. Блиц.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР