Слави Трифонов направи откровени разкрития за личния си живот дни

...
Слави Трифонов направи откровени разкрития за личния си живот дни
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Нямам приятели, сам съм

Слави Трифонов направи откровени разкрития за персоналния си живот дни преди да означи 50-годишния си празник. Изненадващо за мнозина, преуспелият ефирен водещ разгласи, че не се усеща благополучен и за следващ път потвърди максимата, че парите и материалните богатства не са всичко на този свят. Всичко това довело Дългия до прага на депресията.

Близки до шоумена разкриват, че той изпадал в сходни обстановки преди съвсем всеки собствен рожден ден в последните десетина години. „ Вероятно наподобявам заплашителен в очите на някои хора. С това, че покачвам звук, че съм прекомерно внезапен. Че постоянно съм гневен. Причината е елементарна – същият съм към себе си и го чакам и от другите. Аз имам доста страхове и мании. Затова съм самичък като куче! ”, смъкна картите Слави пред вестник „ Уикенд “.

Дългия споделя искрено, че няма самочувствието на женкар, който е в положение да смъкна всяко момиче, което си изиска. Голямата му болежка, обвързвана с нежния пол е фактът, че е бил предаден от приятелката си още при първата си любовна случка.

Това засилвало и възприятието му за самотност. Почти същото самопризнание направи преди 6 години и министър председателят Бойко Борисов. „ Нямам другари, по празниците си седнал съм в Бояна самичък като куче и виждам футбол„, съобщи тогава министър-председателят. Той добави, че се е изпокарал с приятелите си след влизането си в огромната политика. Причина за това била ситуацията в България, която правела по този начин, че да е по-добре да нямаш мощни другарства, с цел да не им попречиш.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР