Слънцезащитата и обезкосмяването са двете теми, които най-много вълнуват жените

...
Слънцезащитата и обезкосмяването са двете теми, които най-много вълнуват жените
Коментари Харесай

Какво трябва да знаем за епилацията през лятото

Слънцезащитата и обезкосмяването са двете тематики, които най-вече вълнуват дамите през летните месеци. И можете ли да ни вините?

Всички желаеме да изглеждаме ужасно по бански, с гладка кожа и с лек и прелестен тен. И защото евентуално към този момент знаете кои са най-хубавите способи за епилация, по какъв начин да я извършите по-безболезнена и какво да употребявате след нея, в този момент е време да си поговорим за обстоятелствата, и по-точно странните обстоятелства, свързани с кола маската и обезкосмяването като цяло.

Слънцезащитата след кола маската е наложителна
Защо ли? Ами тъй като кола маската е тип ексфолиация, която отстранява горния пласт мъртви кафези и оставя кожата леко сензитивна по-късно, тя би трябвало наложително да е предпазена от нездравословните слънчеви лъчи. Затова никога не напускайте салона, без да сте нанесли лосион със слънцезащитен фактор. Най-малкото ще се снабдите с пигментни петна, които по-късно мъчно се отстраняват.

Плуването не е целесъобразно
Избягвайте басейните и даже топлите вани до 24 часа след епилация или кола маска. Чувствителната кожа елементарно се поддава на инфекции през това време. Прекалено тесните облекла и потенето във фитнеса също не са целесъобразни. Оставете време на кожата си да диша и да се възвърне, а след първия ден може да започнете да употребявате антибактериален сапун, който защищава фоликулите на космите от замърсяване.

 Какво би трябвало да знаем за епилацията през лятото

Избягвайте я, в случай че приемате медикаменти за разреждане на кръвта
Някои от тях могат да накарат тялото ви да кърви по-лесно, което, да си го кажем напряко, не е съвършен вид, когато премахвате космите си благодарение на гореща кола маска. Освен това би трябвало да имате поради обстоятелството, че в случай че приемате някакво обезболяващо преди епилация, би трябвало да се придържате към тези, съдържащи съществена съставна част Ибупрофен, тъй като аспиринът работи тъкмо като медикаментите за разреждане на кръвта.

Обезкосмяването води до потъмняване на кожата в бикини зоната
Това важи и за потреблението на самобръсначка в същата зона, само че се следи най-много при топлата кола маска. За благополучие, тя може да бъде третирана с натурални средства като женско биле или кремове с коева киселина.

Обезкосмяване в “онзи ” интервал от месеца
Знаехте ли, че множеството дамски превръзки се вършат от избелени материали? Ключова дума: избелени. За да предпазите сензитивната кожа в интимната зона след епилиране от химикалите, би трябвало да се придържате към дамски превръзки от натурални материали или най-малко преди този момент да нанасяте успокоителен крем на обезкосмената зона.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР