Слънцето влиза в знак Риби. Луната е в знак Дева

...
Слънцето влиза в знак Риби. Луната е в знак Дева
Коментари Харесай

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Наблегнете на еротичния масаж, не толкова на секса. Сауната и процедурите за подмладяване са препоръчителни, зарежете алкохола и цигарите

Слънцето влиза в символ Риби.

Луната е в символ Дева до 05:52 ч. на 19 февруари

С прекосяването на Луната през знака на Девата хората стават видимо по-практични, по-придирчиви. Всичко одобряваме доста съществено, ставаме по-отговорни, дисциплинирани, акуратни и деликатни. Логиката работи доста добре в тези дни. В същото време тези качества се демонстрират най-добре единствено при монотонна работа и елементарни каузи. За съществени събития в тези дни не доближава вътрешен глас, написа астроложката Ивелина Пенчева.

Уязвими са червата и корема. Ако има проблеми, по-добре е да извършите щадяща диета за себе си. В никакъв случай не приемайте коремна хирургия, в дните на Дева това е доста рисково. Но тези дни можете да премахнете мазоли и да вършиме интервенции на краката.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 19:56 ч.

Енергията на този ден е пасивна. За някои хора денят ще бъде по-тежък. Голяма е вероятността да попаднете под непознато въздействие, да се появи предпочитание да се подражава на някой различен и да се следват непознати мисли. Добре е да се погледнете в профил и обективно да оцените своите неприятни действия и мисли, да се откажете от всяко пустославие и нарцисизъм.

Денят не е работлив интервал за бизнес, нито прекрасен, нито неприятен. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните елементи, деликатно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Човек, който не желае да се бори със своите инстинкти, пред него застават секрети трудности, които се пробват да го “вкарат” в правия път. Случващите се събития през този ден се явяват като огледално отражение на нашата вътрешна същина, нашите намерения и действия. Добре е да бъдете обективни, да оказвате поддръжка, помощ, отбрана на нуждаещите се! Утре може да бъдете вие в това състояние.

Противопоказно е да се пуши и пие алкохол през днешния ден. Уязвими са бъбреците, които в този момент са отслабени. Могат да се появят кожни проблеми. Добре е да се прави парна баня, сауна, масаж, разчистване на кожата, процедури по подмладяване. По малко би трябвало да се спи, другояче може да се почувствате като разрушени.

18-ти лунен ден може да стане доста тежък интервал за фамилните връзки. Всички би трябвало да проявят най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите. Всеки човек в този момент се сблъсква със своята „ тъмна” страна. За предпочитане е всеки член на фамилията да се уедини и по-малко да се поддържа връзка един с различен. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да употребявате благовония, запалете да гори свещ. Нека да има повече светлина към вас!

Сексът е позволен, само че би трябвало да бъде спокоен, муден и не толкоз деен. Може да се акцентира повече на еротичния масаж, в сравнение с половия акт. Внимавайте любовната игра на телата да не се отразява в огледалото или в друга огледална повърхнина.

Подстрижката засилва вашата сила. Засилва се вашата харизма, което ще способства привличането на нови хора във вашия живот. Освен това засилва мисловните процеси и укрепва паметта ви и интелектуалните благоприятни условия.

Следва 19 лунен ден от 19:56 ч. на 18 февруари до 21:05 ч. на 19 февруари

Слънчев календар – 5 безоблачен ден - Ден за определяне на мир и равновесие. Ден на смирението, подчинението, служенето и осъществяване на своя дълг, слагане на делата в ред. По-добре не поемайте задължения, не започвайте нова работа. Редът и разсъдъкът би трябвало да са преобладаващи в дейностите ви. Не би трябвало да се нарушава хармонията на деня със кавги. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте споровете, тъй като в случай че се скарате, дълго време ще останете в това състояние, по тази причина проявявайте схващане.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР