Сладкото е нещо много обичано от повечето хора и съвсем

...
Сладкото е нещо много обичано от повечето хора и съвсем
Коментари Харесай

4 зодии, които са пристрастени към десертите

Сладкото е нещо доста обичано от множеството хора и напълно разумно огромна част от нас са пристрастени към десертите. Те обичат да си похапват нещо сладичко когато и да е от деня и не вземат под внимание хранителни режими или диети. Понякога просто един човек има потребност от нещо сладко, с цел да оправи настроението си, да получи ентусиазъм за осъществяването на някоя задача или просто да се възнагради след някакъв триумф.

Пристрастени към десертите са хората, които обичат да хапват сладко, без значение под каква форма е това. Много от тях считат, че десертите са избавителни, идеални за моменти, когато животът не върви съгласно упованията. Няма значение дали става дума за несъответствуваща разлъка или даже за позитивно събитие като женитба или празненство в офиса.

Някои зодиакални знаци не могат да не си харесат вкусни лакомства и са като пристрастени към десертите. Тези лакомства могат да бъдат всевъзможни – от шоколадови торти, джинджифилови сладкиши и сладкиши с рози до брауни с горски плодове или палачинки. Всички тези артикули могат да им донесат сериозен прилив на благополучие, даже и в напечени обстановки. Така че умерено може да се каже, че тези знаци просто не могат да живеят без вкусни лакомства.

Ето и представители на кои зодии най-често са пристрастени към десертите:

Близнаци

 близнаци - пристрастени към десертите

Близнаците ценят хубостта в съвършено подредената маса, покрита с коледни лакомства. Те също по този начин избират десерти, които са образно привлекателни и радват окото. Те се любуват на комплицирани сладкиши с разнообразни вкусови профили. Десертите им служат като форма на грижа за себе си и разформироване.

Близнаците биха се класирали на доста високо място, в случай че се явят на конкурс по сладкарство. Те залагат доста с изключение на на усета, само че и на визията. За разлика от някои ценители, които избират единствено да гледат забележителния външен тип, представителите на зодия Близнаци са разнообразни. Те доста обичат и да похапват от приготвените вкусотии и са като пристрастени към десертите.

 

Лъв

 пристрастени към десерти

Лъвовете са привлечени от разкоша и лукса, изключително в чиниите за вечеря. Ето за какво тортите с разнородни усети и голям брой пластове са обичани на този знак. Те не обичат да ядат здравословни и без захар торти, тъй като обожават да глезят вкусовите си рецептори. Определено ще оценят нещо приготвено с бисквити, бонбони и шоколад, издигнати с докосването на умел готвач.

За тях най-хубавият миг от един рожден ден или женитба е моментът, в който тортата бъде сервирана. Те могат да дадат експертно мнение за всяко едно лакомство, тъй като са пристрастени към десертите. Ако покрай дома им има сладкарница, тези хора биха били постоянни гости.

 

Овен

 овен - пристрастени към десертите

Въпреки че хората от зодия Овен са склонни да бъдат хитри и изобретателни, те демонстрират най-сладката си същина, когато жадуват за всички захарни неща. Повечето от представителите на тази зодия са затворени в офисите си, защото са работохолици. Затова те се любуват на предмети, които им дават уютно, успокояващо чувство, като домакински ябълков къс или бурканче с бисквити.

Те обичат домашно приготвените сладкиши и също от време на време стават пристрастени към десертите. Ако половинката ви обича да готви и има афинитет към сладките неща, несъмнено ще се наслаждавате на страхотни десерти, до момента в който работите. Тези хора биха предпочели сладко от ябълки или мед пред чистия шоколад.

 

Телец

 4 зодии, които са пристрастени към десертите

Астрологията твърди, че някои зодиакални знаци имат представители, които са склонни да се любуват на десертите малко повече от естественото. И Телецът сигурно е един от тях! Тези хора са склонни да прибавят нотка наслада към всяко хранене. А конфитюрите с плодове са и едно от най-предпочитаните неща на масата за закуска на Телеца.

Без значение коя част на деня е, тези хора са подготвени да опитат следващото десертче, което са си взели. Палачинките със сладко е измежду обичаните неща на хората от тази зодия. Те са пристрастени към десертите и в случай че желаете да ги впечатлите, то това е сигурния метод да съумеете.

 

Повечето от тези знаци се любуват на обстоятелството, че десертите им оферират топло, щастливо и радостно чувство. Те на драго сърце се любуват на пайове, сладолед и палачинки. Преди всичко те се усещат като вкъщи си, когато похапват греховни лакомства. Тези техни представители, които са пристрастени към десертите обаче, би трябвало да внимават, тъй като прекомерното количество захар не е потребно за здравето, а и за формата. Затова консумирайте това, което ви харесва, само че постоянно с мярка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР