Сладкиши, които лекуват зъбите. Кафе, което ви кара да отслабвате.

...
Сладкиши, които лекуват зъбите. Кафе, което ви кара да отслабвате.
Коментари Харесай

Тенденции и иновации, които ще станат реалност през 2022 г.

Сладкиши, които лекуват зъбите. Кафе, което ви кара да отслабвате. Обувки, които вършат по този начин, че да тичате по-бързо. Облаци, върху които да кликате. Не, това не е началото на научнофантастичен филм, а напълно действителни трендове и нововъведения, които са в развой на разработка и най-малко някои от тях сигурно ще станат налични още през тази година. Това твърди журналистът Ален Макена в материал на La Presse, а също и в книгата си „ 100 неща, които безусловно би трябвало да знаете през 2022 година “ Ето и петте нововъведения, за които той няма никакво подозрение, че ще оформят пейзажа през новата година.

Хартиените бутилки

Такива са бутилките Paboco, проектирани от хартиени нишки и към този момент тествани от Coca-Cola в някои европейски страни, с цел да заменят пластмасовите. Добър метод да се ограничи замърсяването. Подобна цел прочее се преследва и с прекосяването към сапуни за пране под формата на листове, които се разтварят във вода.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Японски учени сполучливо организираха тестване на ваксини против кл...

Четиридневната работна седмица

Тя изрично печели от ден на ден почитатели и все по-масово ще бъде въвеждана в огромен брой места по света. Изследванията демонстрират, че е допустимо да се работи по-малко време, само че по-продуктивно като от това печелят както фирмите, по този начин и самите чиновници. Доказаха го пилотните планове, стартирани в някои европейски страни.

Персонализирано видео от звезда единствено за теб

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Изследователи от Калифорнийския университет в Сан Диего са създали пръстен, който разрешава да с...

Приложението Cameo печели все по-голяма известност в Съединени американски щати, а наклонността е да става все по-любимо и в други елементи на света. Нараства броят на хората, които са подготвени да платят, с цел да получат персонално видео известие от известна персона от развлекателната промишленост или спорта. Какво ще кажете, да вземем за пример, за обръщение персонално към вас от обичаната ви тенис звезда или хокейна легенда?

Да се придвижите в прилежащата стая

Смесената действителност, при която можете да пребивавате по едно и също време в действителния и виртуалния свят, се развива стремглаво. Слагате очилата, които ви прожектират облици, имате датчици за придвижване – всичко това основава извънредно мощно усещане. Например планът Hanai World разрешава на феновете да участват от разстояние на провеждащо се онлайн събитие, като че ли фактически са там, с помощта на камерите, конфигурирани на стратегически позиции. Microsoft, Фейсбук, Apple създават планове за милиарди долари в това направление.

Да ти е топло или ветровито, когато пожелаеш

Гривни, които към този момент се появиха на пазара (като Embr Wave), подмамват мозъка да поправя телесната ни температура. Нещо като персонален термостат, който си играе с нашите чувства, само че без да трансформира температурата в стаята. Те са детектор за сърдечния ни темп, температурата на кожата и така нататък За момента датчиците се употребяват за въвеждане на данни за вашето здравословно положение в специфични приложения, само че идната стъпка, която напълно скоро ще бъде осъществена, ще бъде те да се употребяват за изпращане на сигнали до мозъка ни, което да ни разреши да поправяме сами положението си в мечтаната посока.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР