Скрит вот от около 2 процента за новото ляво обединение

...
Скрит вот от около 2 процента за новото ляво обединение
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Скрит вот за ЛЕВИЦАТА! подлуди Корнелия Нинова

Скрит избор от към 2 % за новото ляво обединяване е докарал съвсем до нервност шефката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която потегли на поредна обиколка за избавяне на Северозапада през уикенда, осведомят Lupa.bg осведомени с нежното й психическо положение. 

А повода за него е станало вътрешно изследване, съгласно което " ЛЕВИЦАТА! " отпред с Мая Манолова, Татяна Дончева, Румен Петков и Георги Кадиев не просто към този момент се приближава до 4-процентовия предел за вход в 49-ия състав на Народното събрание, а застрашително " гони " оптималния съгласно социолозите резултат за " Позитано " 20 на вота на 2 април. 



Причината е, че сред 1,5 и 2,9 на 100 от изконно левите гласоподаватели в страната, които през години по една или друга причина са останали членове на Българска социалистическа партия, само че са се отказали да гласоподават за нея, в този момент ще пуснат бюлетина за новата коалиция.

Данните пристигнали на " Позитано " 20 малко след последното изследване на " Тренд ", съгласно което Столетницата продължава да губи от електоралната си тежест и се движи при избори през март с поддръжка от едвам 7,5 на 100, при най-малко 3,5% за " ЛЕВИЦАТА! " без да се брои въпросният прикрит избор. 

Все отново, успокоявали Нинова, нямало късмет на идните парламентарни избори Мая Манолова, Дончева и сие да задминат Българска социалистическа партия, тъй като даже да се отнемели % и половина до 2 от финалния резултат за Нинова, тя отново щяла да изпревари най-малко с няколко хиляди гласа съперниците си. 

ТЕМА преди 2 часа 347 преди 2 часа 1749 преди 4 часа 595
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР