Скоро предстои да видим Марго Роби в ролята на Барби“.

...
Скоро предстои да видим Марго Роби в ролята на Барби“.
Коментари Харесай

Първи снимки на Марго Роби в ролята на Барби

Скоро следва да забележим Марго Роби в ролята на „ Барби “. Тя ще паркира своя розов кабриолет в кината на 21 юли 2023 година А вече разполагаме и с първи фотоси на актрисата в ролята й на куклата Барби.

Миналата година Роби показа, че поемането на ролята й идва " с огромна багаж и известна носталгия “.

" Когато хората чуят „ Барби “ и си мислят, че знаят какъв ще бъде този филм, а шом схванат, че Грета Геруиг го написа и режисира, и си споделят, че може би ще го харесат ", споделя актрисата. 

“Игрите с куклите Барби учат момиченцата на убеденост, любознание и умеене за другарство по пътя на персоналното им себепознаване. В 60-годишната си история Барби е помогнала на децата да си показват себе си в амбициозни функции – от принцеса до президент. За мен е чест да извърша таз роля във филм, който сигурно ще окаже положително въздействие върху децата и публиката им по целия свят ", добавя актрисата.

Ако към този момент сте отписали кино лентата и ви се коства, че това е следващото креативно изтощение на Холивуд, ще ви кажем, че ви разбираме изцяло, само че бихме ви посъветвали да му хвърлите по едно око. Дори единствено поради зведното наличие на Роби и блестяшите й функции във „ Вълкът от Уолстрийт “ и „ Имало едно време в Холивуд “.

Освен това съзвездието от артисти – Райън Гослинг, Кейт Маккинън, Александра Шип, Америка Ферера, Симу Лиу, Хари Неф и Уил Феръл ни дава заричане, че филмът ще има с какво да притегли вниманието ни, пишат от " Variety ".

Любопитното е, че Роби съобщи, че ще забележим нещо в действителност друго в облика на най-популярната кукла в света. Тайно се надяваме филмът да ни даде по-различна позиция към външния тип на Барби и полезностите, които обликът й основава в визиите на всяко малко момиче.
Назаем от стила на Марго Роби: 9 шопинг находки
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР