Скоро отбеляза своята петдесетгодишнина и въпреки годините, мини полата успешно

...
Скоро отбеляза своята петдесетгодишнина и въпреки годините, мини полата успешно
Коментари Харесай

12 мини поли, които ще харесате

Скоро означи своята петдесетгодишнина и макар годините, мини полата сполучливо резервира своя неизменен образ на безконечна прохлада. А това лято е на всички места и ни е по-любима от всеки път.

Историята на мини полата датира от 60-те години на предишния век, когато Мери Куант изобретява този тип дреха и прави гражданска война в света на модата. Ако си мислите, че тази наклонност може да се носи единствено в тийнейджърските години, грешите. Мини полата е силуетът на сезона. Въпреки предразсъдъците, мини полата може да бъде елегантна и класическа. Ключът е по какъв начин да го стилизирате и комбинирате. Мини полите могат да бъдат знак на овластяване и независимост, защото те предизвикват носещата ги да чества своето тяло и женственост.

В днешно време мини полата е повсеместен фешън избор и може да бъде завършена по разнообразни способи. Независимо дали с чорапогащник и ботуши през есента или със сандали през лятото, мини полата е контур, който постоянно е в наклонност.

Въпреки предразсъдъците, мини полата може да бъде изискан и елегантна, когато е завършена вярно. Бяла риза и обувки на ток могат да трансфорат мини полата в моден тоалет, който да носите както в офиса, по този начин и в свободното си време.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Wendy Swan (@wendyswan)

 

Балансираните пропорции са от решаващо значение за ласкателното и елегантно облекло с мини пола. Можете да постигнете това, като съчетаете мини пола с по-дълъг топ или пуловер, който пада под ханша. Като опция, носенето на блейзър или сако може да добави конструкция и баланс към тоалета. Също по този начин е значимо да вземете поради обувките, които носите с мини пола. Сандалите, ботушите или маратонките могат да основат по-небрежен бохо външен тип.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Cindy P. - Fashion, OOTD & Lifestyle (@boho_addict)

 

Мини полите са подобаващи за всеки вид фигура и могат да се трансфорат в фешън изказване. Има доста разнообразни стилове мини поли, от A-силует до поли вид молив, които да дават отговор на всеки усет и вид тяло. Всичко опира до намирането на вярната кройка и дължина, които най-добре прилягат на тялото. Жените не трябва да се отчайват от предразсъдъците, а да бъдат смели и при избора на мини полата, която им стои най-добре.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР