SKODA разпространи първата подробна информация, цялостни снимки и видео на изцяло новия

...
SKODA разпространи първата подробна
информация, цялостни снимки и видео на
изцяло новия
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2019: Това е SKODA KAMIQ

SKODA популяризира първата подробна информация, цялостни фотоси и видео на изцяло новия си модел KAMIQ, който ще дебютира на щанда на марката на салон в Женева при започване на март.

За KAMIQ от SKODA споделят, че той комбинира предимствата на SUV колите с тези на компактните модели. Основните габарити на автомобила, който е създаден на модулната MQB платформа, са дължина 4241 мм, ширина 1793 мм и височина 1531 мм, а междуосието е 2651 мм. С товарна вместимост от 400 литра (1395 литра при сгънати задни седалки), моделът ще предложи и достатъчно шир за пасажерите на задните седалки, които ще могат да разчитат на свободно пространство от 73 мм в региона на колената си.



От SKODA споделят, че вътрешността на KAMIQ ще предложи композиция от ергономия и емоция с типичния за марката интериорен простор и функционалност, а част от дизайн оформлението е заимствано с това, което видяхме за първи път при студийната разработка VISION RS. Основен акцент тук е високо позиционираната в средната част на предното табло бордова инфо-комуникационна и мултимедийна система, а при избор на Virtual Cockpit опцията, водачът може да разчита на 10.25-инчов екран.

За интериора на KAMIQ от Skoda са подготвили и множество благоприятни условия за персонализация и надграждане, включително затопляне на предното стъкло, задните седалки и волана.

SKODA KAMIQ ще стъпи на пазара с избор между четири двигателни версии и опция за поръчка на адаптивно окачване. Базовата версия на модела ще разполага с еднолитров TSI бензинов мотор с 95 конски сили, след което се подреждат еднолитров със 115 конски сили, четирицилиндров 1.5 литров със 150 конски сили и 1.6 литров TDI дизелов със 115 конски сили.

KAMIQ ще се предлага и с богат набор системи за дейна и пасивна сигурност, в това число Front Assist и Lane Assist за отбягване на удар, адаптивен круз надзор, Crew Protect Assist за в допълнение обезопасяване на пътниците при положение на случай, паркинг асистент и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР