SKODA KAMIQ SCOUTLINE трябваше да отбележи световната си премиера по време

...
SKODA KAMIQ SCOUTLINE трябваше да отбележи
световната си премиера по време
Коментари Харесай

SKODA с видео презентация на KAMIQ SCOUTLINE

SKODA KAMIQ SCOUTLINE трябваше да отбележи световната си премиера по време на тазгодишното издание на , което беше анулирано на фона на покачващите се случаи на инфектирани с COVID-19 в Европа и света.

Както подсказва името на новото пазарно предложение на SKODA, KAMIQ SCOUTLINE дава обещание да предложи в допълнение офроуд излъчване на структурата на компактния SUV модел . Освен това новата версия е първата по рода си за компанията, която ще носи името на новото ниво на осъществяване SCOUTLINE.

В оборудването на KAMIQ SCOUTLINE са включени допълнителни черни матови вежди на калниците, нови детайли по екстериора, 17- или 18-цолови алуминиеви джанти, задни светлини с напълно диодно осъществяване, допълнителна отбрана в предната и задната част на купето, заден дифузьор и други.

В интериора на SKODA KAMIQ SCOUTLINE основен акцент са регулируемите във височина предни седалки с нова тапицерия ThermoFlux с Suedia микрофибърни детайли, кожена тапицерия за кормилото, ръчната спирачка и скоростния лост, педали с алуминиеви подложки, система за индиректно осветление с три цветови подсветки и други.

KAMIQ SCOUTLINE, който ще бъде стартиран на пазара през юни, ще се предлага като изпълнение за всички двигателни версии на модела, оптималните мощности на които варират от 90 до 150 конски сили.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР