Skoda Auto разширява своите предложения за приложения в автомобила. Безплатната

...
Skoda Auto разширява своите предложения за приложения в автомобила. Безплатната
Коментари Харесай

Автомобилното приложение на Skoda: кафе с един клик в осем страни

Skoda Auto уголемява своите оферти за приложения в автомобила. Безплатната стратегия, в този момент дава на потребителите на Skoda достъп до повече от 100 понижени продукта и услуги, и към този момент е налична в осем страни.

Предложенията варират от освежителни питиета и ядене до съществени неща за пътешестване и грижа за автомобила, и могат да бъдат налични непосредствено от системата за информация и развлечения на автомобила. Само с няколко щраквания потребителите на приложението могат да се възползват от голям брой понижени артикули и услуги по своя маршрут - да вземем за пример гратис кафе в най-близката партньорска бензиностанция.

Приложението в автомобила демонстрира всички акции за отстъпки, които са налични в страната или района, в който автомобилът се движи сега, на екрана на информационно-развлекателната система. Приложението е съвместимо с всички настоящи модели, които имат най-новата версия на информационно-развлекателната система Amundsen или Columbus.

С версия 5.1 на приложението към този момент има още повече и по-разнообразни оферти за избор в осем страни. Офертата непрестанно се уголемява. Prague Visitor Pass да вземем за пример, който нормално се предлага единствено в туристическия информативен център в чешката столица, може да се резервира посредством приложение с 10 % отстъпка.

В допълнение, водачите на Škoda в Чешката република и Словакия могат да наемат Škoda Enyaq за уикенд пътувания или тестови шофировки на понижена цена, с включени услуги и наличност на автомобила според от съответния сътрудник.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР