Скобелево и Старо Стефаново, благодаря ви за настроението днес и

...
Скобелево и Старо Стефаново, благодаря ви за настроението днес и
Коментари Харесай

Николай Нанков: Да се почувстваме общност, която заедно преодолява трудности!

 Open photo

Скобелево и Старо Стефаново, благодаря ви за настроението през днешния ден и за това „ Успех! “, което толкоз откровено ни пожелавате. Благодаря и на сътрудниците от листата на ГЕРБ-СДС Петя Димитрова, Андриана Младенова и Любомир Данчев, които бяха там и поздравиха хората за техните празници.

 

Това написа лидерът на листата на ГЕРБ/СДС в Ловеч Николай Нанков.

Днес Скобелево чества своя ден с курбан за здраве, за благоденствие, за по-добри дни на неговите поданици. Радваме се, че сме дали и нашия дребен принос да се чувствате радостни в другояче комплицираните дни на страната ни, разясни Нанков и добави:

 

Празникът на Старо Стефаново също е традиция, която и тук се съблюдава в годините. Да се почувстваме общественост, която дружно преодолява компликации, е значимо за всички ни, задружни сме и в наслада и в тежки дни, в случай че по този начин се случва и в страната, животът ще е по-добър, а триумфът в развиването ни ще е сигурен. Какъв по-добър урок за политици от думите на хората в двете ловешки села. И те, както и ние от ГЕРБ-СДС, са #ПоСилниОтХаоса, щом намират пътя един към различен без разграничителни линии. Нямам никакво подозрение - #Номер24 там няма потребност от припомняне. Ще победим!

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР