Скитниците в Южна Флорида тази зима все повече се движат

...
Скитниците в Южна Флорида тази зима все повече се движат
Коментари Харесай

Скитниците от Флорида се местят в запуснати лодки в новия „феномен“ на скуотърите

Скитниците в Южна Флорида тази зима от ден на ден се движат на борда на изоставени лодки, ситуирани по крайбрежието, в нов „ феномен “ на скуотърите, който се появи единствено за локалните шерифска работа през последната година, научи Fox News Digital.

„ Това е просветление от 2023 година Имаме бездомни, скитници тук в окръг Мартин от много време. Не е огромен, само че сме имали хора, които се движат краткотрайно. И ние имахме казуса с изоставения транспортен съд. Това бяха два обособени казуса “, сподели основният заместител Джон Буденсиек пред Fox News Digital в изявление за Zoom тази седмица.

„ Но защото нашият морски асистент стартира да цитира, маркира и отстранява тези плавателни съдове, те научиха предходната година, че доста от тези плавателни съдове са населявани от скитници “, продължи той.

В края на предходната година локалните медии започнаха да оповестяват за нараствания брой скитници, които се нанасят в изоставени лодки и по какъв начин офисът на шерифа на окръг Мартин работи за премахването на лодките и скуотерите и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР