Скелетите в гардероба на Холивуд продължават да изскачат и далеч

...
Скелетите в гардероба на Холивуд продължават да изскачат и далеч
Коментари Харесай

Me Too'55: Кърк Дъглас насилил 17-годишна колежка

Скелетите в дрешника на Холивуд не престават да изскачат и надалеч след изпращането на Харви Уайнстийн зад решетките. Би Би Си и " Гардиън " оповестиха за история, в която и двамата участници са мъртви: Кърк Дъглас умря на 103 предходната година, а Натали Ууд умира при мистериозни условия през 1981 година (първоначално се счита за самоубийство, само че по-късно - че може и да са й помогнали).

В своя мемоарна книга, по-малката сестра на актрисата Лана Ууд разкрива, че звездата от " Спартак " е насилил колежката си в хотелска стая, когато тя е била едвам на 17. Тази история от предишното на Натали Ууд, красавицата от филми като " Чудо на 34-а улица ",  " Бунтовник без идея " и " Уестсайдска история ", е известна - само че постоянно до момента мъжът в нея е бил неизвестен. Било е споменавано единствено, че той е прочут артист, два пъти по-възрастен от нея по време на случая. 

През лятото на 1955 година Натали се снима в " Търсачите " на Джон Форд, а майка й Мария Захаренко урежда среща с към този момент фамозния Кърк Дъглас. Тя се надява, че едно такова другарство ще отвори вратите на още по-бляскава кариера пред щерка й. 

" Мина доста време, преди Натали да се върне в колата и да ме събуди трясъкът на вратата. Тя изглеждаше извънредно, беше рошава и доста обезпокоена, и с мама започнаха да си шушукат. Очевидно нещо неприятно се беше случило, само че аз бях прекомерно дребна, с цел да ми кажат ", написа Лана Ууд, която тогава е на 8 години.  " Преглътни го ", споделила майката на Натали. 

Лана Ууд, която в този момент е на 75, по-късно научила детайлностите и дала обещание на сестра си да не разяснява тематиката. Решила се, откакто и двамата участници към този момент не са сред живите. Коментарът на Майкъл Дъглас - синът на Кърк, разгласява малко изказване посредством сътрудника си: " Нека и двамата почиват в мир ". 

И Натали Ууд, и Кърк Дъглас от съветски генезис, само че и двамата са родени в Съединени американски щати. Нейното същинско име е Наталия Николаевна Захаренко, а неговото - Исур Даниелович Демски. Приживе артистът е признавал нееднократно през медиите, че е коцкар и погрешен брачен партньор. В своята биография " Синът на вехтошаря ", оповестена през 1988 година той загатва сбито Натали Ууд като " красиво малко момиче ", което поискало от него подпис върху якето си. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР