Скаути на азиатски клубове ще седнат в ложите на Армията“

...
Скаути на азиатски клубове ще седнат в ложите на Армията“
Коментари Харесай

Скаути на клубове от Азия идват да гледат Назон

Скаути на азиатски клубове ще седнат в ложите на „ Армията “ в събота, когато ЦСКА - София посреща ЦСКА 1948. Мачът стартира в 18:00 часа, а ползата на съгледвачите провокира Дюкенс Назон, написа “Тема спорт ”. Централният нападател е пред трансфер, откакто прави мощен сезон и съвсем несъмнено ще бъде продаден през лятото. 29-годишният таран дойде в Борисовата градина през лятото, а досега записа 30 турнирни мача, в които вкара 17 гола. Назон е водещият голмайстор на състава, като по попадения в efbet Лига отстъпва само на Ивайло Чочев от ЦСКА 1948. В събота двамата ще се изправят един против различен.
 Майкъла: Аз предсказах, че ЦСКА ще бъде първенец Майкъла: Аз предсказах, че ЦСКА ще бъде първенец
Дюкенс имаше проблем с контузия в коляното. Той я получи преди гостуването на Лудогорец в Разград, приключило 2:2. Таранът въпреки всичко се появи на терена на „ Хювефарма Арена “ като запаса. Централният нападател бе на пейката и през уикенда, когато ЦСКА - София се наложи с 1:0 над Локомотив Пловдив. Той бе първата промяна, употребена от Саша Илич. Появи се на терена в 64-ата минута на мястото на Дауда Бамба. Назон към този момент е изцяло възобновен от контузията и тренира пълноценно. Все още обаче не е ясно дали ще стартира като титуляр против ЦСКА 1948, или в трета поредна среща ще остане запаса.

Интерес от задгранични клубове има и към други играчи на ЦСКА - София. Сред тях е Амос Юга, който тази пролет подписа дълготраен контракт с “червените ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР