Скарлет Йохансон е сред знаменитостите, които винаги показват безупречното си

...
Скарлет Йохансон е сред знаменитостите, които винаги показват безупречното си
Коментари Харесай

Актриса споделя малко повече за това какво се е променило в личния й живот наскоро

Скарлет Йохансон е измежду звездите, които постоянно демонстрират безупречното си възприятие за жанр на аления килим. И не пропусна да ни го демонстрира още един път по време на премиите Golden Heart Awards 2023, които се организираха в Ню Йорк в понеделник, 16 октомври.

За събитието актрисата е облечена в дълга черна рокля с дълги ръкави и надълбоко деколте. Йохансон несъмнено наподобява по едно и също време изискано и съблазнително, а магнетичните й очи, подчертани с мрачен грим, няма по какъв начин да не ни накарат да приковем взор към нея. Русата й коса е оставена да се спуска свободно по раменете, а бижутата, подбрани за визията, са минимални - единствено два пръстена. Тоалетът на актрисата е приключен с транспарантен черен чорапогащник и обувки на висок ток в същия цвят.

По време на премиите, извършени в партньорство с дизайнера Майкъл Корс, Скарлет Йохансон и сътрудника й Бен Плат са отличени за работата им в интерес на битката със болесттите СПИН и рак, гладът и дискриминирането, написа Daily Mail.

В изявление за Entertainment Tonight по време на събитието пък актрисата споделя малко повече за това какво се е трансформирало в персоналния й живот неотдавна.

Скарлет Йохансон не скрива вълнението си от завръщането на брачна половинка си Колин Джост на работа. Той е един от сценаристите на предаването Saturday Night Live, само че заради холивудската стачка, която продължи до неотдавна, наложително трябваше да си даде отмора за няколко месеца. Сега обаче всичко е постарому и всички са удовлетворени, макар натоварения работен график.

За изданието актрисата споделя още, че майчинството й също върви добре. Малкият й наследник Космо е към този момент на две години, само че не й основава особени грижи. А и въпреки всичко имаме поради, че Скарлет Йохансон към този момент е предходна по този път с първото си майчинство. От предишния си брак с френския публицист Ромен Дориак тя има и деветгодишна щерка на име Роуз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР