Скъпи приятели,В Списание 8 знаем, че когато новина дойде при

...
Скъпи приятели,В Списание 8 знаем, че когато новина дойде при
Коментари Харесай

Колко са българите на духа

Скъпи другари,
В Списание 8 знаем, че когато вест пристигна при нас два пъти, освен това от самостоятелни източници, няма потребност да чакаме трети, с цел да разберем, че нещо се случва и като вестоносци да я споделим с вас. Та, какво се крие там, зад облаците, под дъжда (който отново се излива, макар че към този момент сме в края на юни)?

Може би нещо доста красиво се е родило и желае да бъде пречистено от водата, от огъня на Еньовден (стр. 10), от въздуха – с полета на орела (стр. 116), от прегръдката на майката Земя, най-прекрасната във Вселената (стр. 98)!? Кое е това нещо, което хората със свръхсетивност прехващат, а сърцата ни радостно приветстват? Няма да ви карам да чакате повече. Става дума за нравствен прелом, за достигането на предел на изкривяване в посоката на развиване на България. В страната на Духа към този момент има събрана сериозна маса от хора бъдници, чиито мисли и каузи ще трансформират действителността и ще поведат и другите нации към Светлината.
Първа ни обърна внимание върху това духовният преподавател Милена Маат. Тя предложи да създадем анкета, с цел да разберем какъв брой българи се занимават с духовни практики, с което разсънват себе си, другите и подвигат честотата на цялата страна. Целта е да се убедим, че сме доста. Да се свържем в мрежа от Светлина и когато медитираме, молим се, танцуваме паневритмия или сема, пеем мантри, играем асани или упражняваме други духовни занимания, да изпитаме с всяка своя клетка креативната мощ на тази заедност. И да я насочваме за богатството на всички.
Вторият дипломат, от който пристигна напълно същата новина, бе Кармен Лазарова, дясна ръка на огромния прорицател Жуселино Нобрега да Лус (стр. 53). Тя е уверена, че събуждането на доста българи е „ разрушило “ предсказаните от пророка две мощни трусове в България и сме избегнали човешки жертви при пороите...
Но щом сме способни на това, работейки поотделно, представете си какъв свят ще построим, когато се обединим. Големият академик, откривател на Космоса Константин Циолковски споделя, че когато двама съидейници се обединят, силата им нараства 7 пъти, в случай че вълната е ориентирана към една и съща цел. При трима – тя се усилва 7 на квадрат, или 49 пъти. Ако се обединят 4-ма – те се укрепват взаимно 7 на трета степен, или 343 пъти. Колкото повече хора стоят зад една концепция, толкоз по-голяма опция за реализирането й има, изяснява ученият, като добавя, че „ Златният век е времето на хората, които могат да се сплотяват “. Ние можем ли? Ще отворим ли вратата без врата, ще намерим ли златото, което преобразява нас самите и света?
Приятели, тук можете да попълните анкетата „ Колко са българите на духа? “ (2-4 мин.) Нека да дадем нужната храна на мозъците, които търсят доказателства. Така ще притеглим още хора светулки в мрежата на любовта, която преди малко оплетохме дружно с вас. Нека бъде Светлина!
Посочените в текста страници препращат към публикации в Списание 8, бр.7/2023 г.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР