Тази събота и неделя ще се включим във фестивала Здравей,

...
Тази събота и неделя ще се включим във фестивала Здравей,
Коментари Харесай

Списание 8 гостува на фестивала „Здравей, здраве!“ в парк-хотел Москва

Тази събота и неделя ще се включим във фестивала „ Здравей, здраве! “, който ще се организира от 10 до 19 ч. в зала „ Конферанс 1/5 “ в парк-хотел Москва в София. Събитието се провежда към този момент 15 години в разнообразни обитаеми места в страната и предизвиква здравословния метод на живот.

Ще ни е прелестно да се забележим на щанда ни, където ще намерите нашите последни броеве, определени книги и абонаментни картички. Каним ви и да сте измежду първите, които ще се снабдят с новата книга на Росица Якобс – създател на неведнъж преиздавания автобиографичен роман „ Умрях, с цел да пребивавам! “ за изумителното й излекуване на инат на медицината. Втората си книга „ 12 предписания за благополучие “ тя написа по гледище на читатели, които я обсипват с въпроси по какъв начин се трансформира човек, прекрачил границата на живота и кои са нейните предписания за непроменяемо благополучие.

Програмата на фестивала може да видите тук. Организаторите са се погрижили прекарването да бъде богато и разнообразно – седемнадесет лектори, занимания за тялото и мозъка, работилници и пролетен базар. Входът е свободен.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР