Приятели, излезе новият ни брой!Водещата тема е:ПРОФ. ЖЕКО ГАНЕВ –

...
Приятели, излезе новият ни брой!Водещата тема е:ПРОФ. ЖЕКО ГАНЕВ –
Коментари Харесай

Българският гений

Приятели, излезе новият ни брой!
Водещата тематика е:

ПРОФ. ЖЕКО ГАНЕВ – БЪЛГАРСКИЯТ ГЕНИЙВсички знаем кой е Никола Тесла и се възхищаваме на блестящия му разум. Но колцина от вас са чували името Жеко Ганев? Българинът, избавил Европа от радиацията, изтекла по време на повредата в Чернобил.

Човекът, защитавал сигурността на родината с десетки нововъведения, включително  ен мотор. Един жив талант на нашето време. Появи ли се световен проблем, той е от първите, които търсят метод да го разрешат. Така беше по време на пандемията. Дълги нощи професорът не спеше, четеше, смяташе. И откри способи. Когато се заприказва за затварянето на ТЕЦ „ Марица-изток “, професорът още веднъж имаше решения какво да се направи. Създаде прототипи на изобретения и предложения властимащите да ги внедрят. Ако това се случи, хиляди българи няма да останат на улицата, ще имаме евтин ток, а въздухът ни ще е чист.
В Съединени американски щати към този момент влагат в плановете на професора, в Румъния ги вкарват. Но има ли българи, които да го чуят? Има ли умни, неподкупни ръководещи, които да прочетат тези редове?СПАСИТЕЛЯТ НА ЕВРОПА. Проф. Жеко Ганев е индивидът, който стопира радиоактивните води на Припят да се влеят в Днепър и Черно море.ПОВЕЛИТЕЛ НА МАТЕРИЯТА. Българите ще сме измежду най-богатите и здрави нации в света, ако нововъведенията на българския талант се внедряват вкъщи, а не зад граница, както се случва в този момент.ОТКРИВАТЕЛЯТ НА СПАСИТЕЛНИЯ КИСЛОРОД. Изобретенията на проф. Ганев за „ анионния О2 “ ни подаряват с здраво здраве, отбрана против бактерии и вируси и удължават живота.

Запознайте се с другите забавни тематики в броя тукКупете броя от тук
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР