Дългоочакваната втора книга на Росица Якобс, автор на , вече

...
Дългоочакваната втора книга на Росица Якобс, автор на , вече
Коментари Харесай

Авторът на „Умрях, за да живея“ Росица Якобс с втора книга!

Дългоочакваната втора книга на Росица Якобс, създател на, към този момент се печата. Най-нетърпеливите ще могат да се снабдят с първите бройки от нея на 23 март в залата на Софийската опера и балет, където се организира събитието ни.

Книгата може да поръчате и от нашия онлайн магазин тук. (Поръчките ще се извършват от началото на април)

Понякога, най-често в години на обезсърчение и духовна беднотия, Бог ни праща посланици. Някои от тях безусловно ги връща от другото измерение оттатък гибелта, с цел да оказват помощ на обърканото човечество да откри още веднъж Пътя. Росица Якобс е един от тези избраници. С книгата си „ 12 предписания за благополучие “ тя ни напомня, че сме в това тяло, с цел да претърпяваме в наслада своята история и ни разказва в детайли божествените предписания за благополучие.
Ганета Сагова (гл. ред. на Списание 8)

От началото на април „ 12 предписания за благополучие “ ще се продава в цялата страна във веригата „ Хеликон “ и други книжарници.  

Росица Якобс приключва Немската гимназия в София. През 1991 година отпътува за Виена, където приключва философия, холандска лингвистика и право. От 2002 година живее в Нидерландия, където работи като експерт по данъчно и корпоративно право. Владее 5 езика.

През 2008 година катастрофира и е откарана в болница в безсъзнание. Има строшаване на втори шиен прешлен, тежки кръвоизливи и увреждане на мозъчната кора. Докторите желаят органите й за трансплантация. Оцелява по знамение, само че е парализирана и с повредена памет. Лекарите са безапелационни, че ще остане неработоспособен и ще е малоумна. Росица обаче се възвръща изцяло.
В биографичната си книга „ Умрях, с цел да пребивавам! “, преиздавана неведнъж, дръзката жена споделя за прекарванията си оттатък гибелта и за своята жестока борба с обичайна медицина.

„ 12 предписания за благополучие “ Росица Якобс написа по гледище на читатели, които я обсипват с въпросите:
Как се трансформира човек, прекрачил границата на живота?Има ли предписания за благополучие и кои са те?Вярно ли е, че Бог ни е основал, с цел да сме щастливи?Възможно ли е да сме постоянно щастливи без значение от събитията?Прочетете нейните предписания и сгответе по порция благополучие за всеки до вас!

Купете книгата тук

Купете първата книга на Росица тук

Интервю с Роси прочетете тукГледайте гостуването на Роси в предаването ни LIVE в 8 със Списание 8 тук

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР