Скандирания “оставка за втори пореден ден се чуват пред сградата

...
Скандирания “оставка за втори пореден ден се чуват пред сградата
Коментари Харесай

За втори ден: Възраждане и граждани искат оставката на правителството

Скандирания “оставка ” за втори следващ ден се чуват пред постройката на Народното събрание.
Още през вчерашния ден протестиращи и последователи на Политическа партия „ Възраждане “ оповестиха неопределен митинг до момента в който кабинетът не подаде оставка.
Тогава тяхното недоволството стартира по обяд пред Народното събрание с обсада на придвижването по бул. „ Цар Освободител “. Множеството беше пред Министерството на финансите, Министерския съвет.
От там протестиращите отидоха до Министерството на здравеопазването и пешеходно се върнаха към първичната точка, откъдето стартира недоволството им – Народното събрание.
Според протестиращите българската страна не е помогнала на хората по време на изключителното състояние като по този метод ги е обрекла на банкрути, апетит и бедност. Протестът не се размина и без провокации и от самото начало беше съществено охраняван от органите на реда. Имаше 8 арестувани-7 мъже и 1 жена.
" Мерките не са основателни и ефикасни, това ни споделят всички специалисти, с които сме се съветвали “, уточни водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов пред БНР.
" Ние сме народ, а не робско племе. Искаме разговор. Дебат във връзка с така наречен изключителни ограничения. Имаме стотици хиляди безработни, бизнесмени пред банкрут, държавното управление не предлага ограничения като обезщетения “, съобщи още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР