Скандинавският тенис отново излезе на световната тенис карта, а това

...
Скандинавският тенис отново излезе на световната тенис карта, а това
Коментари Харесай

Рууд отвърна на обвиненията: Руне е лъжец; няма нищо вярно в казаното от него

Скандинавският тенис още веднъж излезе на международната тенис карта, а това се случи благодарение на младите гении Каспър Рууд и Холгер Руне, които ни подариха с първокласно шоу в четвъртфиналния си конфликт на Ролан Гарос. Случилото се отвън корта обаче надалеч не беше толкоз прелестно, тъй като наподобява страстите взеха връх над играчите и се стигна до непредвидена омраза сред тях.

Всичко стартира от ръкостискането на мрежата, когато Руне едвам погледна своя противник и след това призна по какъв начин не е можел да го поздрави по различен метод, защото международният номер осем непрекъснато му е крещял обидни реплики в почивките, а също така го дефинира като непочтителен човек, който се държи извънредно с останалите и в никакъв случай не поздравява. Тийнейджърът даже стигна още по-далеч, разказвайки по какъв начин норвежецът е пристигнал при него в съблекалнята и е отпразнувал успеха право в лицето му.

Изглежда всичко това е предиздвикало Рууд да излезе с обществена позиция по случая и да отбрани своето име, като първенецът от Женева е очевидно сърдит от обвиняванията по собствен адрес и изцяло ги отхвърля:

" Казаното от него е една огромна небивалица. Нищо от това не се е случило в действителност. Да, фактически бяхме дружно в съблекалнята след края на мача, единствено че това е голямо пространство. Там има доста други играчи, тъй че бяхме заели отредените си места и имаше съществено разстояние сред нас. Самият аз си взех ледена вана, хапнах пица и слушах малко музика, до момента в който Холгер седеше през цялото това време в другия завършек на съблекалнята. След това се прибрах. Изобщо не съм се приближавал до него, а какво остава за частта с празненствата. Той просто сътвори една голяма неистина. Не ме интересува дали ме счита за спортсмен. Това е негово персонално мнение. Няма обаче право да основава сходни погрешни истории за мен. Надявам се да му е за последно " - разяснява първата ракета на Норвегия.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР