Скандално решение на варненския съдия Калоян Цветков лиши Янтра от

...
Скандално решение на варненския съдия Калоян Цветков лиши Янтра от
Коментари Харесай

Янтра недоволства заради дузпа в 90-ата минута, нарече решешението скандално

Скандално решение на варненския арбитър Калоян Цветков лиши Янтра от точка при гостуването на Созопол в 25-я кръг от шампионата във Втора професионална лига, твърди формалният уебсайт на габровци. Арбитърът даде дузпа на домакините в последната минута от постоянното време за несъществуващо нарушаване на Филип Колев против Георги Радев, която капитанът Диян Молдованов трансформира в надвит гол – 1:0.

Ситуацията си беше чиста симулация от страна на Радев, оплакват се от Янтра. Това беше забелязано от помощник рефера Александър Атанасов, който се опита да поправя решението на основния арбитър, само че Цветков реши, че ще бъде основното настоящо лице в мача, нагърби се самоуверено и донесе успеха на домакините.

Като цяло двата тима направиха противен мач, изпълнен с голям брой единоборства и малко футболни достолепия. Янтра не се показа на равнище. Най-добри за габровския отбор бяха 10-имата почитатели, които направиха атмосферата на „ Арена Созопол “ съвсем домакинска за избраниците на Сашо Ангелов. Обективността задължава да се означи, че домакините сътвориха повече голови обстановки в мача, само че Янтра също имаше своите благоприятни условия. Тони Иванов насочи застрашителен удар от отдалеченост, който мина рисково близо около вратата на домакините. В 82-та минута пък Ростислав Данчев от чиста позиция в наказателното поле не съумя да нанесе добър завършващ удар с глава. Срещата отиваше към реми, само че Калоян Цветков реши да се намеси.

Тепърва ще стане ясно дали клубът ще внесе публично тъжба против съдийството на Калоян Цветков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР