Скандалният пловдивчанин, който се подвизава в нета под прякора мотикаря“

...
Скандалният пловдивчанин, който се подвизава в нета под прякора мотикаря“
Коментари Харесай

Мотикаря се завърна, нахлу в МОН

Скандалният пловдивчанин, който се подвизава в нета под прякора „ мотикаря “ се завърна в уеб пространството, с удар по домейна за студентските практики към Министерството на образованието.

Доказателството дойде в редакцията на „ Марица “ – скрийншот от мобилно устройство, на което се вижда, че има записана уеб поща в уеб страницата на МОН с потребителско име [email protected].

От този имейл адрес е изпратено известие до уеб страницата за семинари и образования, който дава отговор на електронната поща [email protected].

Писмото е малко и ясно – озаглавено е „ I’m back ” ( “Завърнах се ”), а в самото известие написа същото „ I’m back bit**ez ” – ( “завърнах се, ку*ки “).

От пресцентъра на МОН разясниха за „ Марица “, че програмата за студентски практики е завършила. В министерството към момента чакали формален сигнал за случилото се.

Припомняме, че ГДБОП спря уеб страницата за мемета www.motikarq.com през лятото на 2017 година поради осъществяване на незаконната активност.

В акцията са взели участие чиновници на ГДБОП и Министерство на вътрешните работи. В хода на профилираната полицейска интервенция бяха конфискувани голям брой материални доказателства по формираното достъдебно произвеждане.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР