Скандалният бивш депутат Владимир Кузов отново в политиката, но на

...
Скандалният бивш депутат Владимир Кузов отново в политиката, но на
Коментари Харесай

Владимир Кузов се връща в политиката

Скандалният някогашен народен представител Владимир Кузов още веднъж в политиката, само че на нова политическа сцена. Той е признат за член на Движение за права и свободи в София, оповестява Нова тв.

През 2005 година Кузов стана народен представител от националистическата партия „ Атака ”. Малко по-късно беше изключен от парламентарните й редици поради обвиняване в педофилия. Делото завърши с неоправдателна условна присъда. След него Кузов публично призна, че е сменил половата си ориентировка.

Оказва се, че е сменил и политическата. „ Съвсем логически е ползата ми към Движение за права и свободи, защото тя е единствената демократична партия в България. Която е против разликата, за единение, против омразата и дискриминирането във всичките й типове. Няма никаква промяна ”, съобщи Владимир Кузов.

До ден сегашен той упорства, че делото против него е било политическо, а присъда нямало. „ Вие знаете, че правосъдното минало е един политически развой, с който мога да ви кажа, че се гордея ”, сподели още той.

Горд е и с новата си политическа принадлежност, която самичък избрал: „ Случи се напълно обикновено. Кандидатствах в тази организация на регион „ Оборище ”, попълних заявление и съгласно устава бях признат за партиен член ”.

Владимир Кузов е третият експатриот, който се пренасочва към Движение за права и свободи, добави Дарик. Преди него това сториха Слави Бинев и Камен Петков като неуспели претенденти за депутати. Кузов обаче нямал упоритости за нов мандат в Народното събрание, въпреки към този момент да е оправдан - т.е. с чисто правосъдно минало.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР