Скандални снимки на Виктор Стоянов, който ще бъде Ергенът в

...
Скандални снимки на Виктор Стоянов, който ще бъде Ергенът в
Коментари Харесай

Възбуда в bTV: Мъжкото достойнство на ергена Виктор скандали...

Скандални фотоси на Виктор Стоянов, който ще бъде Ергенът в новото шоу на bTV, изненадаха мрежата.

Животът на 31-годишния столичанин е тясно обвързван със спорта. Завършва спортно учебно заведение и продължава образованието си в НСА, а едвам 16-годишен става част от националния тим по академично гребане. Има голям брой трофеи, бил е нееднократен републикански първенец. След травма остава за известно време на гребната база, само че като треньор на деца и паралелно с това фитнесът се трансформира в негова пристрастеност. Към сегашния миг работи като шеф на фитнес зала, а към многочислените му задължения се прибавят и изяви като модел, участия в рекламни и музикални клипове.



Именно в един от музикалните клипове, този на Тита " Фотошоп ", паралелно с още няколко момчета Виктор театралничи по скромни бели гащета разкриващи " мъжкото му достолепие ", което на моменти " наднича любопитно " отдолу под изрязаното долни дрехи.



Други емблематични нуди изяви на модела са пред камерите на фотографите Диляна Флорентин и Георги Андинов за годишните календари на стилиста Георги Петков, написа " Lifeonline.bg ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР