Скандални разкрития пред BNews за мръсната схема, по която се

...
Скандални разкрития пред BNews за мръсната схема, по която се
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНИ РАЗКРИТИЯ САМО В BNews! Вижте МРЪСНАТА СХЕМА, по която се финансира кабеларката BIT!

Скандални разкрития пред BNews за мръсната скица, по която се финансира новото лице на фабриката за подправени вести телевизия BIT, направиха извънредно наши доверени източници.

Всеки месец белградският лъжец Цветан Василев наливал по 500 бона в сметки на кабеларката. От тази сума 10% влизали непосредствено в джоба на скандалната тв водеща Люба Кулезич, изрично настояват пред медиите ни близки до банкера.

На въпрос от къде идва в действителност финансирането, те разкриха, че паричните потоци потичали от двете заграбени от някогашния мажоритарен притежател на КТБ предприятия “Дунарит” и “Петрол”.

Сделката е контрактувана още преди няколко месеца, твърди непосредствен до белградския банкер. Огромните суми се източвали по две посоки. Едното било през банковите сметки в Румъния на русенския оръжеен цех, а другото (на “Петрол”) влизали през прочут под прякора “Джуджето” предприемач с букви Г.Г., който всеки месец се отчитал на банкера Цветан Василев. След като в малкия екран почнало ежемесечното инжектиране на свежата доза пари, били привлякани огромна част от някогашните на ТВ 7 публицисти, които предадоха и се обърнаха против индивидът, който ги сътвори и наложи в ефир - Николай Бареков.

Става въпрос за имена като Валерия Касиян, която през 2013-а година беше на път да разведе банкера Цветан Василев поради тежката им любовна спекулация, водещата Диана Радева, Юлия Манолова, която през днешния ден се подвизава в кабеларката като шеф на новините и фурнаджийската лопата Люба Кулезич, която пък се обясняваше на Бареков и Борисов в обич, а откакто се продаде на Василев - всекидневно ги плюеше.

Медията ни се снабди и с информация от кухнята на BIT. Служител на кабеларката, който разбираемо помоли за конфендициалност, ни довери, че всички са отишли на по-ниски заплати. Единствено Люба Кулезич като кралица си е запазила получаваните в ТВ7 50 000 лева, които през днешния ден взимала като 10 % комисионна, тъй като е уредила влизането на посъдимите и постоянни клиенти на прокуратурата Джуджето и Василев в BIT. Телевизията се е трансформирала в безусловно гнездо на честен разпад.

Най-голямата жертва на това проваляне е известната журналистка Ралица Василева, която работеше персонално с екипа на Бареков в CNN, през днешния ден е принудена да плюе по СВ-то си като слуша позорните директиви на началниците си. Вечният отстъпник пък Сашо Диков, който през днешния ден играе ролята на петел в кокошарник. Оказва се обаче, че в действителност кокошките си имат различен петел, който кукурига от Белград.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР