Скандални детайли около ареста на председателят на ГЕРБ-Пловдив Георги Мараджиев

...
Скандални детайли около ареста на председателят на ГЕРБ-Пловдив Георги Мараджиев
Коментари Харесай

ГЕРБ: Арестът на кмета на Стамболийски е кризисен пиар на Демерджиев заради провала му с мигрантите

Скандални елементи към ареста на ръководителят на ГЕРБ-Пловдив Георги Мараджиев разкри пред ПИК административният секретар на партията Цветомир Паунов.

 

" Двама души от присъстващите пред общината персонално потвърдиха, че са познали един от чиновниците на Министерство на вътрешните работи, който е граждански и не е еднообразен. И двамата потвърдиха, че са чули от него имитация: " Така е, като не гласувате за който би трябвало. Не с пушки и помпи, а не знам с какво ще влезем идващия път ", заяви  Паунов.

 

Мараджиев, който е кмет на град Стамболийски, бе арестуван тази сутринта, без да са му повдигнати обвинявания на този стадий, а икономическа полиция нахлу на инспекция във фабриката на фамилията на Мараджиев. 
 
" Тази полицейска акция с нищо не постановяваше такава несъразмерна мощ - 20 служители на реда с качулки и тежко въоръжение нахлуха сутринта във фабрика, която е благосъстоятелност на сина на кмета. Извършват се преръсвания в кабинета на Мараджиев. Адвокатът, който пази правата на кмета, не е бил позволен. Това е спешен пиар, който се води от страна на министър Демерджиев на фона на всички казуса, свързани с мигрантската рецесия ", съобщи още Паунов.

 

Той напомни, че по времето на някогашния Министерство на вътрешните работи началник Бойко Рашков кметът на Стамболийски също е бил подложен на принуда.

 

" Беше влизано в дома му, в дома на родителите му, във фабриката, в общината под предлог, че се правят дейности за пазаруване на гласове, по анонимни сигнали. Нищо не беше намерено. Такава акция в този момент се организира за повторно. Мотивът е чисто политически и отклонение на вниманието от мигрантската рецесия и тежките проблеми в Министерство на вътрешните работи, както по ръководството на Рашков, по този начин и на настоящия министър ", добави административният секретар на ГЕРБ.

 

По информация на Цветомир Паунов днешната акция е поради донос.

" Мараджиев, като регионален координатор на ГЕРБ и член на контролната комисия, е обществена персона. Всеки ден е на работното си място и даже и да има възможни сигнали, може да бъде викнат на разпит, на среща за изясняване на събитията. Начинът, по който за следващ път се организира такава акция, ни навежда на мисълта, че е политическа поръчка и цели са дискредитира партия ГЕРБ ", безапелационен бе Паунов пред ПИК. 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР