Скандалната пловдивска танцьорка Габриела Медарова ще бъде пусната на свобода,

...
Скандалната пловдивска танцьорка Габриела Медарова ще бъде пусната на свобода,
Коментари Харесай

Пускат танцьорката Габи с четири обвинения, след като потроши 10 коли и счупи нос

Скандалната пловдивска танцьорка Габриела Медарова ще бъде пусната на независимост, защото оптималния период за задържането й изтича до две седмици, научи Това заяви юристът й Орлин Търновалийски.

21-годишната дама ще бъде пусната с четири обвинявания повдигнати от прокуратурата. Двете досъдебни производства против нея са обединени в едно. Разследванията са за потрошените 10 паркирани коли в Кючук Париж и за крошето, което Габи заби дни по-късно в лицето на непознатата нейна връстница Катя Андреева в тоалетните на нощен клуб в Пловдив.

Преди няколко дни Габи е обжалвала мярката си за неотклонение, поради удара в лицето на Катя, само че още веднъж бе оставена в ареста. Мотивите на магистратите са, че държанието на Медарова е рискова за обществото, защото тя е направила двете закононарушения в доста къс период. Така 21-годишната танцьорка ще би трябвало да издържи още две седмици под ключ.

Обвиненията против нея са 4. Двете са, че е карала пияна и надрусана и на 15 април е блъснала с джипа на гаджето си 10 паркирани коли. Другото обвиняване е за обилни материални вреди, а последното, че е нанесла междинна телесна щета по хулигански подбуди, написа „ Телеграф “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР