Скандалите в семейството на новопокръстената чалгаджийка Христина Пенчева - Тита

...
Скандалите в семейството на новопокръстената чалгаджийка Христина Пенчева - Тита
Коментари Харесай

Бюст номер 1 в музиката забъркан с хората на Очите

Скандалите в фамилията на новопокръстената чалгаджийка Христина Пенчева - Тита се вихрят един през различен. Преди няколко месеца таткото на цицорестата хала - Милен Пенчев, бе задържан като началник на НОИ-Силистра и упрекнат по скица за разпределяне на пенсии посредством подправени документи, заради което скоропостижно легна на топло в ареста.

Сега лъсна нова патаклама- зетят на певицата е заплетен с ортаци на несебърския Ал Капоне - Димитър Желязков - Митьо Очите, разкри Lupa.bg.

Известен като медноруднишкия Таки, предприемачът Валентин Христов е брачен партньор на красивата сестра на певицата - Десислава, и е непосредствен до обкръжението на боса от морския ъндърграунд.

През 2017 година зетят на Тита бе ударен от митничари, барети и Икономическа полиция. Бензиностанцията на Валентин Христов бе запечатана поради спекулация с контрабандно гориво. Зетят на чалгаджийката бе разгласен за търсен, а самият той тогава твърдеше, че нямал нищо общо със своята бензинджийница, която отдал чартърен.

Валентин Христов има забавна компания - движи с Никола Маринов - Кольо Магарето и Дженко, първи приятелки с Митьо Очите и очевидци на стрелбата по него в Слънчев бряг през 2016 година Маринов не бе единствено очевидец, а и пострадал, откакто бе ранен съществено в пукотевицата в заведението " 4 you ", където Очите оцеля на косъм след 13 патрона.

Кольо Магарето се спрягаше като дясната ръка на Очите. Двамата бяха и бизнес сътрудници. Мускулестият мачо е от най-близкото обграждане на зетя на Тита и двамата постоянно купонясват с наргилета и марков алкохол.

Въпреки скандалната си известност в Бургас, зетят на „ Антилопата” Тита е добър брачен партньор и татко, шушукат в морския град. Тита даже се радва на племенница, която неотдавна направи една годинка.

На тържеството участвала и самата изпълнителка на разположение с обичания си Недко Николов, който също движи в компанията на Магарето и Христов, което се вижда от оповестени от него фотоси в инстаграм.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР