Скандали между чакащи пред имунизационните кабинети в РЗИ-Варна. Хора, на

...
Скандали между чакащи пред имунизационните кабинети в РЗИ-Варна. Хора, на
Коментари Харесай

Скандали и напрежение пред пунктовете за ваксинация във Варна

Скандали сред чакащи пред имунизационните кабинети в РЗИ-Варна. Хора, на които следва реваксинация и ангажирани в идните парламентарни избори, са влезнали в спор с чакащи за всеобща имунизация. Според направената от организация, целевите групи се имунизират от 8 до 12 часа, а останалите - следобяд. Това обаче не се съблюдава от всички.

Пред РЗИ-Варна сега обстановката е спокойна. Не по този начин обаче беше тази заран. Все още има хора, които не са разбрали, че зелените коридори във Варна са отворени единствено следобяд, а през нощта работи единствено един кабинет в ДКЦ " Св. Клементина ".

В момента отворени зелени коридори има единствено в РЗИ и в ДКЦ1 и в ДКЦ5. Те ще работят и в събота и неделя. На ден ра разполагат единствено с по 3 флакона от имунизацията на " Астра Зенека ", което значи, че в една поликлиника дневно ще могат да се ваксинират 33-ма души.

Нощният кабинет няма да работи през почивните дни. Тази вечер обаче ще бъде отворен. Там разполагат с 5 флакона. Навсякъде имунизацията става след авансово записване, на телефоните, които са оповестени в уеб страниците на поликлиниките.

За реимунизацията има обезпечени ваксини. Нова доставка от " Астра Зенека " ще има в средата на другата седмица.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР