Скандалът със сина на Софи Маринова - Лоренцо, който бе

...
Скандалът със сина на Софи Маринова - Лоренцо, който бе
Коментари Харесай

Лоренцо най-накрая се появи. И то къде...

Скандалът със сина на Софи Маринова - Лоренцо, който бе разгласен за интернационално търсене, сякаш се потуши. Или най-малко по този начин наподобява, тъй като младежът без терзание се появил на концерта на майка си по случай 25 години на сцена, пишат родни медии.

Дали няма да излезе вярна информацията, че певицата е дала цялата извоювана сума от огромния концерт в " Арена Армеец " с Ку-ку бенд, с цел да откупи свободата на сина си, чудят се таблоидите у нас.

Припомняме ви, че Лоренцо бе упрекнат в трафик на мигранти и пуснат за общодържавно търсене. Дотам се стига откакто Лоренцо е упрекнат от 21-годишния задържан Иван С., че е взел участие в нелегално транспортиране на мигранти в страната. Въпросният Иван С. бе арестуван да прекарва група бежанци край Русокастро.

Пред проверяващите Иван споделил, че синът на Софи Маринова го взел от строителен обект в София, качил го на БМВ-то и закарал до Дебелт. На входа на селото колата е спряна от патрулен автомобил и имената на двамата са записани в листата на проверявани лица. От тогава до в този момент нямаше ни новина, ни кост от Лоренцо, а ромската перла продължава настойчиво да мълчи по случая с наследника ѝ.
                             

Самият Лоренцо обаче наруши мълчанието с признание в профила си в обществената мрежа Instagram и изцяло отхвърли обвиняванията против него.  " Да ви кажа единствено тъй като ме побъркахте, никой не ме търси. Всичко това е цялостна пунта, не мога да допускам, че има хора, които имат вяра ", написа в пост в стори синът на ромската перла. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР