Скандалът с терориста и Албена Симеонова и Nexo бяха доста

...
Скандалът с терориста и Албена Симеонова и Nexo бяха доста
Коментари Харесай

Мирчев видя дирижирани сценарии срещу ДБ с терориста и Nexo

Скандалът с терориста и Албена Симеонова и " Nexo " бяха много дирижирано направени и готови, с цел да е несъмнено, че третият мандат няма да е в „ Демократична България ”.

Това разяснява съобщи пред Нова телевизия депутатът от партията Ивайло Мирчев.

Той дефинира като чудноват ход ма президента да се спре за третата директория на Българска социалистическа партия, които не предложили проект.

„ Имам доста явен спомен какво се случи с Албена Симеонова. Тогава стана ясно, че нещо се готви. Точно сега, в който ние дадохме доста явен проект и казахме, че никога „ Демократична България ” няма да направи компромис с конституционната промяна на Прокуратурата. Тогава депутати желаеха закрито съвещание на Народното събрание, на което да бъдат изслушани шефът на ДАНС и вътрешният министър. Депутатите се смяха със сълзи на това, което чуха за този терорист. Това е задоволително, с цел да стане ясно за какво в последния миг се вадят случаи и се прави Демократична България да бъде очернена ”, акцентира той.

На въпрос дали счита, че основният прокурор е забъркан в това „ Демократична България ” да не получи третия мандат, Мирчев отговори:

„ Дали е забъркан? Сигурен съм, че има сериозна маса от хора, които явно не желаят промяна на Прокуратурата. Дали съответно основният прокурор е забъркан - най-добре знае самият той ”, изясни депутатът.

Според него на Българска социалистическа партия ще им е много мъчно да сформират държавно управление, тъй като от партията не са предложили проект.

„ Демократична България излезе и показа доста явен проект. Обвързахме го и времево. Ние не видяхме никакви стъпки от Българска социалистическа партия в тази посока. Дали отиваме на избори - ще покаже идната седмица. Едно съм сигурен - доста по-малко евентуално е да се сформира ръководство с мандата на Българска социалистическа партия, в сравнение с, в случай че беше даден на „ Демократична България ”, безапелационен е той.
ТЕМА преди 17 часа 1144 преди 17 часа (обновена) 1373 преди 18 часа 2512
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР