Скандалът с търговията на документи за български произход се разраства.ВМРО

...
Скандалът с търговията на документи за български произход се разраства.ВМРО
Коментари Харесай

Скандалът с търговията на документи за български произход се разраства

Скандалът с търговията на документи за български генезис се разраства.

Вътрешна македонска революционна организация се устоя от продажба на българско поданство. Това разгласи в предаването „ Тази заран " на bTV Катя Матева, някогашният началник на дирекцията „ Българско поданство " към Министерството на правораздаването.

Матева е уволнена от правосъдното министерство в края на септември 2017 година Пред bTV тя сподели, че е подавала сигнали за търговия с поданство и била подложена на напън от Красимир Каракачанов.

Ден по-рано вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация изясни държанието на Матева с реваншизъм.

„ Тази госпожа своеволно е прекратявала преписки. Има решение на административния съд за това. От 2016 година има дисциплинарно следствие в Министерството на правораздаването за тези нейни дейности. И 2016 година стартира процедурата по нейното уволняване... и тогава въпросната госпожа стартира да написа сигнали ", разгласи в изявление за bTV Каракачанов.

Сигналите на Матева са били проверявани в прокуратурата, само че доказателства не са събрани и преписките са прекъснати.

Депутати от Вътрешна македонска революционна организация оповестиха през днешния ден, че ще съдят Матева за клюка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР