Скандалът около парижкия публичен дом с хиперреалистични секс кукли, който

...
Скандалът около парижкия публичен дом с хиперреалистични секс кукли, който
Коментари Харесай

Силиконовият скандал, който подлуди Париж

Скандалът към парижкия обществен дом с хиперреалистични секс кукли, който се развихри тази седмица във Франция, приключи с победа за феновете на силиконовите милувки, предава Дарик. Градските управляващи във френската столица оповестиха, че няма да затварят мястото за полови игри, както упорстваха група френски комунисти и няколко феминистки организации. Според управляващите мястото не нарушава френските закони и не подтиква към проституция, полово принуждение и разврат.

Ето и каква е предисторията на абсурда:

В началото на тази година започва първият във Франция обществен дом с хиперреалистични секс кукли, наподобяващи оптимално човешкото тяло. Името на бордея е „ Ексдолс “ (Xdolls). Официално той е регистриран като „ Игрален център “, тъй като обществените домове във Франция са неразрешени от закона. Срещу такса от 89 евро на час, всеки може да си поиграе в „ Игралния център “ с една от трите силиконови секс кукли – Ким, Лили и София.

Всяка от тях е с друга визия и прилича жена с избрана расова характерност – бяла, азиатка и афроамериканка. Има и цени за двойка – 120 евро на час. За по-срамежливите или тези предпочитащи домашния уют, „ Ексдолс “ оферират и доставка по домовете против 250 евро на час.

Реалистичните кукли са създадени в Китай и всяка е с цена от няколко хиляди евро. Собственикът на бордея Жоаким Люски (Joachim Lousquy) споделя, че е очаквал клиентите на „ Игралния център “ да са най-вече мъже с извратена душeвност и ниски приходи, само че в действителност се оказало противоположното. Клиентите му били най-вече добре образовани мъже с хубави приходи на възраст сред 30 и 50 години. Идвали и фамилни двойки и дори обособени дами. Почти всички желали просто да опитат нещо друго с цел да разнообразят половия си живот. Мястото е резервирано месец напред. Собственикът планува да закупи и мъжки разновидности на силиконовите кукли.

Бизнесът с хиперреалистични секс кукли се разраства с високи темпове в международен мащаб. Бум има и в механизираните човекоподобни кукли, които могат да водят разговор с клиента и да реагират на настроението му.

Тази нова наклонност провокира доста публични разногласия по отношение на въздействието върху моралните полезности. Трудности пораждат и от обстоятелството, че в законите на множеството страни, няма формулировки, засягащи другите аспекти на този проблем.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР