Скандалът Nexo поставя важните въпроси за двойния стандарт и морала

...
Скандалът Nexo поставя важните въпроси за двойния стандарт и морала
Коментари Харесай

Росица Кирова : Скандалът с Nexo поставя важните въпроси за двойния стандарт и морала в политиката

Скандалът " Nexo " слага значимите въпроси за двойния стандарт и морала в политиката, сподели през днешния ден във Видин националният представител Росица Кирова. Тя и регионалният координатор на политическа партия ГЕРБ-Видин Александър Матеев дадоха конференция по настоящи тематики в дунавския град.

Кирова добави, че „ методът, по който е била финансирана една политическа партия, с цел да се домогне до властта, поругава дилемите и упованията, които ни слага и изисква от нас българското обществото “. Тя попита „ по какъв начин можем въобще да изградим правова страна като законите се потъпкват и поругават от тези, които ги основават “.

Народният представител разяснява и тематиката за идния предварителен парламентарен избор, като сподели, че партия е направила и невъзможното, с цел да има постоянно държавно управление.

Областният координатор на партията Александър Матеев бе безапелационен, че „ сегашният модел на ръководство „ Радев ” е безусловно недопустим и нездравословен – модел на безвластие и популизъм “.

Кирова и Матеев разясниха и поредицата от проблеми на Видин и района. Като най-тежък националният представител дефинира „ трагичното положение на видинската регионална болница “.

Часове преди конференцията стана ясно, че локална жителка е умряла, а извиканата да окаже помощ кола за спешна помощ е пристигнала 35 минути след сигнала. Росица Кирова дефинира като извънредно безразсъдно импортираното от кмета на Видин искане в Общинския съвет за опрощаване на налози и такси от близо 400 хиляди лева на видинската болница.

„ Общината да задели тези 400 хиляди лева и да ги даде на болничното заведение, която да закупи съвременна инсталация и извърши належащия ремонт на детското поделение. Вместо това кметът желае да хвърли тези пари в краката на министъра или на Радев ”, сподели още  Кирова и добави, че „ това е още един образец за това по какъв начин ни качват на пързалката на гневния популизъм ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР