Скандал в парламента! Председателят на парламента Димитър Главчев изгони от

...
Скандал в парламента! Председателят на парламента Димитър Главчев изгони от
Коментари Харесай

Скандал в парламента: Главчев изгони Корнелия Нинова, БСП напусна заседанието

Скандал в Народното събрание! Председателят на Народното събрание Димитър Главчев изгони от пленарна зала водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

На съображение правилника за активността на Народно събрание Нинова е отстранена за едно пленарно съвещание, а сътрудника ѝ Антон Кутев - за две съвещания.

Решението на Главчев вбеси депутатите от Българска социалистическа партия, които започнаха да скандират " Оставка, оставка ".

Нинова пък отказа да напусне пленарната зала, поради което ръководителят на Народното събрание прекъсна съвещанието.

Искрите в залата прехврърчаха откакто Българска социалистическа партия изиска в Народното събрание да бъде извикан министър-председателят Бойко Борисов поради изявлението си, че в Народното събрание има хора, забъркани в трафик на опиати и пазаруване на гласове.

Предложението на Левица обаче беше отхвърлено с 93 гласа „ за “, 101 гласа „ срещу “ и 2 „ въздържал се “.

Българска социалистическа партия напусна пленарна зала в символ на взаимност с водача си.

Вбесени от дейностите на Главчев съвсем цялата парламентарна група на Българска социалистическа партия направи изказване в коридорите на Народното събрание, с което обявиха, че ще стартират подписка за оставката на парламентарния началник.

Също по този начин Жельо Бойчев съобщи, че Българска социалистическа партия за през днешния ден напуща съвещанието на Народното събрание.

.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР