Скандал с момичета стана причина двама английски национали да бъдат

...
Скандал с момичета стана причина двама английски национали да бъдат
Коментари Харесай

Двама английски национали бяха извадени от тима след сексскандал

Скандал с девойки стана причина двама британски национали да бъдат извадени от състава преди гостуването против Дания на следващия ден от шампионата Лига на нациите. Нападателят на " Манчестър Юнайтед " Мейсън Грийнууд (18 г.) и халфът на " Манчестър Сити " Фил Фодън (20 г.) бяха уличени, че са вкарали девойки в хотелската си стая след мача с Исландия в същия шампионат. Това от една страна е нарушаване на режима в отбора, а от друга - жестоко нарушаване на разпоредбите за неразпространение на COVID-19.

Двамата незабавно бяха отстранени от тима, само че селекционерът Гарет Саутгейт се опита да не бъде извънредно изострен с тях и разгласи, че дейностите им са били " наивни ". 

" Две от момчетата нарушиха разпоредбите за COVID-19. Трябваше да решим доста бързи, че те не трябва да имат никакво взаимоотношение с останалите от отбора и няма да могат да упражняват. Справихме се по подобаващ метод. Очевидно те са били наивни. Разбираемо е за възрастта им, само че целият свят сега би трябвало да се оправя с тази пандемия. Сега те би трябвало да пътуват до Англия, освен това разграничени един от различен ", разяснява Саутгейт.

От " Манчестър Сити " към този момент нарекоха държанието на Фодън " доста неуместно " и " надалеч под стандарта, който се чака от футболист на " Манчестър Сити " и британския народен тим. " В изказването на " Манчестър Юнайтед " пък се показва, че клубът е отчаян от дейностите на Грийнууд. Двамата към този момент се извиниха за постъпката си, само че евентуално ще понесат и други дисциплинарни санкции от Футболната асоциация на Англия.

Срещу Исландия Фодън стартира като титуляр и игра до 68-ата мин., а Грийнууд влезе като запаса в 78-ата мин.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР