Ситуацията в украинския град Буча е провокация, целяща дискредитиране на

...
Ситуацията в украинския град Буча е провокация, целяща дискредитиране на
Коментари Харесай

Русия: Буча е провокация, целяща да ни дискредитира

Ситуацията в украинския град Буча е провокация, целяща дискредитиране на Русия и оправдаване на глобите, а страните от НАТО не се нуждаят от същинско следствие на случилото се, написа в Телеграм ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин.

" Целта е една - да се дискредитира Русия, да се оправдаят глобите, доставките на оръжие, други вражески дейности, да се изостри още повече обстановката в Украйна ", цитира коментара му ТАСС.

Володин назовава случая " режисирана режисура " и зрелище, предопределено за западната аудитория. По думите му като по поръчка " идентични заглавия и фотоси бяха оповестени в задграничните медии ", президентът на Съединени американски щати Джо Байдън незабавно прикани за нови наказания, а " Зеленски, който седеше някъде в база на НАТО, беше незабавно докаран в Буча ". " Вашингтон и Брюксел са сценаристите и режисьорите. Актьорите са от Киев ", добави Володин.

Според него " страните от НАТО нямат потребност от следствие, виновниците към този момент са избрани ". " Няма обстоятелства. Само неистини. Украинските медии са принудени да отстраняват оповестените от тях " снимкови доказателства ", защото информацията от тях не се удостоверява. Но никой към този момент не се интересува от това. Обвиненията към този момент са отправени “, добави той. " Единственото, за което не можем да бъдем готови, е подлостта. Това е както наша мощ, по този начин и наша уязвимост. Както демонстрира историята, времето слага всичко на мястото му ", акцентира съветският политик.

Подобна е и реакцията на протичащото се на заместник-председателя на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев. Той назова известията на украинската страна " имитации, отгледани в циничното въображение на украинската агитация ". Според Медведев радикалните русофобски хрумвания в актуалното украинско общество се възпитават още в учебно заведение. Той уточни, че в последните години фашизмът се е трансформирал в идеология в Украйна, а самата страна като метод на мислене се е трансформирала в Третия райх, само че " в последна сметка ще я сполети ориста на нацистка Германия ", цитира ТАСС думите на Медведев. Според заместник-председателя на съветския Съвет за сигурност една от най-важните цели на Москва е да промени " кървавото и цялостно с неистини " схващане на някои украинци. Това е належащо за спокойствието на бъдещите им генерации и за основаването на отворена Евразия - от Лисабон до Владивосток, е оценката на Медведев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР