Ситуацията в Сливен е друг вид Констинбродска афера. Когато дойдат

...
Ситуацията в Сливен е друг вид Констинбродска афера. Когато дойдат
Коментари Харесай

Бойко Борисов за проекта на Слави: Човешката глупост е безкрайна!

Ситуацията в Сливен е различен тип Констинбродска спекулация. Когато дойдат избори има щабове, които мислят каква нечистотия да се направи. За страдание, доста постоянно им се получава. Така беше с Костинброд, Африканската чума, козичките, и така нататък Тя ни лиши тогава сред 6 и 10%. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов в ефира на БТВ.

Той се обърна към хората и попита, какво страна ще прави децата ви, в случай че ги вземе? “Единственото, което го има е, че в случай че заловен родител, който изнасилва детето си или го пребива като куче, в случай че едно дете е хвърлено в калта и студа без грижа, само че това и в този момент го има в закона. Това ли е вярното и хуманното? Как на обикновено семейство ще му вземеш детето? Нито има такава тактика, нито има такива дейности, нито подобен проект. За този случай е сезирана прокуратурата, ДАНС и службите. Ще ги заловен тези пастори “, увери Борисов. Той се означи, че и сега има измъчвани деца, които остават без отбрана от страната, след сходни клюки.

"Дойдат ли избори насаждат нервности. Има служби и ще проверяват кой стои зад всичко това. Това е безумно. Да си пускат децата в учебно заведение, да си учат. Та ние 50 000 повече деца вкарахме в клас. Нашата тактика е да ги квалифицираме, да могат да работят и да се устоят ", напомни Борисов.

„ Радваме се на доста неща, които направихме. А Вие не се ли радвате, когато карате по Южната дъга, на фонтаните на НДК, на най-големия БВП в страната ни? Има някъде страна в света, където някой не желае да получи освен това. Всичко, което е поискано, е обещано “, акцентира министър-председателят на България.

"Никога не съм подвеждал медицинските сестри. С голямо почитание се отнасям към тях. В идващия бюджет ще дадем с 300 милиона повече за тях. В огромните лечебни заведения заплатите не са ниски. Задавам въпроса, за какво толкоз доста години не са оправени заплатите, по този начин както желаеме, за какво няколко пъти банкрутираха страната? Сега, когато пари има - всички желаят. Ако има по-добър модел, дано го предложат ", сподели министър-председателят.

"Като приоритет, ние постоянно отпускаме повече пари за бранша. Как се разпределят тези пари зависи от управленията на лечебните заведения. Два пъти повече пари даваме. Много лечебни заведения трябваше да се ремонтират, здравната инсталация беше остаряла. Огромни неща се свършиха “, акцентира Бойко Борисов. „ Така ще бъдат разпределени 200-те милиона, че да се усилят заплатите на медицинските експерти “, даде обещание министър председателят.

Борисов заключи, че каквото обещае - го прави.

За новия политически план на Слави Трифонов Борисов разяснява. „ Човешката нелепост е безкрайна. 1300 години страна, учредена от ханове и царе. Това го признават всички. Няма такава страна, тъй като всяка вечер в най-гледаното време да си презентираш партията и никой да не ти търси сметка, Съвет за електронни медии да не го глоби. На кой му е разрешено сходно нещо? Нали се е държал политически неутрално. Сега нещата са почтени. Той е интелигентен човек и вижда от кое място идва краха на политиците, даже най-обичаните и харесваните. Нека да забележим кои ще са хората му. Тогава ореолът ще изчезне или мощно ще бъде продупчен. Аз му поисквам триумф и имам вяра, че играта ще е почтена “, съобщи Бойко Борисов.

За предизборната акция, Бойко Борисов разяснява: „ Не се меся в изборите до този миг. Имаме доста работа, която да свършим, а те се оправят добре. Фандъкова получим право сама да си избере екипа, акцията и листата. Аз ще отида единствено на закриването на акцията “, разкри той.

„ На Евроизборите видях краха в очите и по тази причина трябваше да се намеся. Апартаментгейт ни разруши. Удари ни тежко репотационно. Трябваше да убедим хората, че това е инцидентно, а не жанр. Резултатите демонстрираха, че сме съумели да ги убедим със 7%. Г-н Цветанов имаше функционалност в партията. Нито би трябвало да се надценява моята роля, нито на Цветанов, нито който и да е във всички избори. За пред публиката бива да сме актьори, само че образът на една партия не се гради на образа на един човек. След двете изявленията не ми липсва. Той изговори доста нелепости. Пожелавам му да му върви новия план като на Слави Трифонов, само че съм наскърбен. Нека не ни дава оценки “, разяснява министър председателят на България по отношение на раздялата му с най-близкия му човек в ГЕРБ Цветан Цветанов.

„ Битката сега е в смесените региони сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Битката в София е приключила преди да стартира. Не обуславям резултата, само че госпожа Манолова нито има парламентарна група. Тя няма поддръжка, по какъв начин ще си дефинира бюджета? Мисли си, че по-късно отново ще подвие опашка и ще пристигна при мен. Българска социалистическа партия са като кукувици сега - те търсят къде да снесат едно яйчице. Нали са партия, за какво нямат претендент за кмет? Загуби почтено - не по този начин. Много съм помагал на Манолова. Как може да каже, че съм я репресирал? Бъдете малко праведни “, прикани той.

„ Ако Фандъкова загуби изборите, това ще е за сметка на софиянци. Защото за града се направи толкоз доста. Когато пристигнах на власт, София беше един изгубен град. С какъв опит идват новите претенденти? “, чуди се министър председателят Борисов.

Премиерът разяснява и кандидатурата на Иван Гешев за нов основен прокурор. „ Всички ние, когато Христо Иванов беше министър на правораздаването направихме по този начин, че прокурорската колегия да си избира началник, с цел да няма директно вмешателство. Повече ни се искаше Бойко Найденов да бъде основен прокурор, тъй като с него бях работил. Сотир Цацаров го познавах повече като арбитър. Той направи един добър мандат. Сега и с Иван Гешев работя добре. Политическите партии би трябвало да оставят прокурорите да си изберат, който си преценяват “, безапелационен е министър-председателят на България.

По мотив абсурда с терасите на някогашния началник на КПКОНПИ, Борисов съобщи: „ Пламен Георгиев работи добре, интелигентен човек е. Аз сложих ултиматум, че в случай че не събори противозаконната си тераса, ще го отзова. Да, доста работа е приключил за страната, има и доста врагове. Не може такава тематика да стои на вниманието ми с месеци. Така си го купил, само че бутай противозаконното и си гледай работата “.

Той разяснява и спора сред Турция и Съединени американски щати във връзка намесата в Сирия. „ Аз мога да чета сред редовете. Турция се въоръжава в съветско оръжие, с цел да не могат НАТО-вските системи да работят. Няма по-сложна обстановка от тази в района ни в този момент “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР