Ситуацията с новия коронавирус е доста динамична, а заразата не

...
Ситуацията с новия коронавирус е доста динамична, а заразата не
Коментари Харесай

Принцът на Монако и момиче на Бонд с коронавирус

Ситуацията с новия ковид е много динамична, а болестта не подминава и международните звезди. Последните, болни от Ковид-19, са принцът на Монако и едно от девойките на Джеймс Бонд – актрисата Олга Куриленко.

От двореца на дребното княжество Монако оповестиха, че неговият държател принц Албер II е дал позитивен тест за новия ковид, само че здравето му не провокира безпокойствие. Албер, който е на 62 година, е първият държавен глава, който обществено афишира, че се е заразил с Ковид-19. В известието се споделя, че той е под грижите на доктори от болница „ Принцеса Грейс “, която носи името на неговата фамозна майка, американска актриса. Принцът продължава да работи от домашния си офис в двореца и е в непрекъснат контакт с членове на своето държавно управление.
Едно от емблематичните девойки на Бонд – Олга Куриленко, също е дала позитивна проба за ковид. Актрисата сама разгласи новината в обществените мрежи.

„ В изолираност съм у дома с диагноза ковид. Вече съвсем седмица не се усещам добре. Основните ми признаци са нараснала температура и уязвимост. Бъдете деликатни и приемайте това съществено “, написа актрисата.

От десетилетие тя живее в Лондон, само че не е ясно къде прекарва карантината. Куриленко е френска гражданка. Актрисата, която е на 40 години, игра в „ Спектър на утехата “ от поредицата за Джеймс Бонд с Даниъл Крейг. Известна е и с функциите си в „ Париж, обичам те “ и „ Забвение “.
Миналата седмица пък Том Ханкс и брачната половинка му, актрисата Рита Уилсън, бяха диагностицирани със заразната болест. Тогава двамата обявиха, че ще съблюдават всички рекомендации на управляващите, лекарите и като цяло виновните лица.

Дни по-късно стана ясно, че двамата са изписани от австралийска болница, където са били лекувани. Том Ханкс и Рита Уилсън са в положително здраве и са наели апартамент в Куинсланд, където са се подложили под доброволна карантина. В Австралия двамата трябваше да се снимат във филм за Елвис Пресли, само че и продукцията е краткотрайно спряна поради върлуващия вирус.
Равнодушни пред международната нервност не останаха и други холивудски звезди. Анджелина Джоли бе изловена от папараци да пазари на едро хранителни артикули, а скандалната певица Лейди Гага се подложи на доброволна карантина и се затвори в един от домовете си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР