Ситуацията около Жоао Феликс се заплита все повече. Португалският национал

...
Ситуацията около Жоао Феликс се заплита все повече. Португалският национал
Коментари Харесай

Атлетико опитва да задържи Жоао Феликс

Ситуацията към Жоао Феликс се заплита от ден на ден. Португалският национал упорства да напусне отбора, само че цената му стопира всички претенденти за неговия автограф, отпред с Арсенал, Челси и Манчестър Юнайтед. Нито един от тези клубове не е подготвен да заплати повече от 100 млн. евро за нападателя, а от Атлетико не са склонни да го пуснат за по-малко от 130 млн. 

Вариантът с преотстъпване към момента е настоящ, само че парите още веднъж са проблем. Атлетико желае 15 млн. евро за наем до лятото, а също така клубът, който притегли Феликс, би трябвало да заплаща и заплатата му от 6 млн. 
 Сериозни искания на Атлетико стопират прехвърлянето на Феликс към този момент Сериозни искания на Атлетико стопират прехвърлянето на Феликс към този момент
Към днешната дата мадридчани не водят договаряния с други клубове. Според испанските медии е изцяло допустимо Жоао Феликс да остане на “Сивитас Метрополитано ” най-малко до края на сезона. Португалският национал е в неприятни връзки с Диего Симеоне, само че треньорът регистрира положителната му форма и счита, че той може да е доста потребен за тима. 

От старта на акцията Феликс има 13 мача и 4 гола в Ла Лига. Той означи едно от попаденията за успеха с 2:0 над Елче преди няколко дни.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР