Ситуацията на мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг става

...
Ситуацията на мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг става
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг е загубил доверието на половината съблекалня в Юнайтед

Ситуацията на мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг става все по-тежка, откакто няколко медии на Острова оповестяват, че нидерландецът е изгубил доверието на огромна част от своите играчи.


Според Скай Спортс половината играчи на отбора към този момент нямат доверие на Тен Хаг и не имат вяра в неговите способи на работа. Те са недоволни от стила на игра, както и прекомерно тежките тренировки, които включват прекалено много бягане. " Някои от водещите играчи са разговаряли с мениджъра, с цел да споделят мнението си къде са проблемите в игра. Те са разискали с него опита си от другите огромни клубове, в които са играли, и смятат, че мениджърът би трябвало да демонстрира повече схващане към тях ", твърди изданието.

В основата на проблемите са две неща - слабите резултати от началото на сезона и спорът сред Тен Хаг и крилото Джейдън Санчо. " Червените дяволи " изгубиха 10 от досегашните си 21 мача през акцията, като към този момент имат единствено теоретични шансове да продължат в Шампионската лига, на процедура са навън от борбата за купата и отпаднаха от Карабао къп. Санчо е изваден от първия тим от септември насам, когато влезе в обществен спор с Тен Хаг. Треньорът упорства за опрощение от футболиста, който отхвърля да даде такова.

Към момента Санчо тренира с юношите на отбора и се храни настрана от главната група, което съгласно неговите другари в първи тим е прекомерно. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР