Ситуацията е напрегната, въпреки прилаганите пропорционални мерки. Броят на заразените

...
Ситуацията е напрегната, въпреки прилаганите пропорционални мерки. Броят на заразените
Коментари Харесай

Румен Радев: Затварянето е крайна мярка, помним какво направиха ГЕРБ

Ситуацията е напрегната, макар прилаганите пропорционални ограничения. Броят на инфектираните и умрелите българи е огромен, лечебните заведения е задъхват. Това съобщи президентът Румен Радев по време на незабавна среща със служебното държавно управление за ограниченията за справяне с рецесията COVID-19. 

Радев подсети, че другите възможности пред служебното държавно управление бяха или да затвори страната, или да предложи еластичен метод. Подкрепих вашето виждане посредством документ за преболедуване, имунизиране или тест. Затварянето на страната е последна мярка, помни изгонването на хората от градинките и затварянето на градове, подсети Радев. 
 Вътрешна македонска революционна организация към Радев: Вземете страна и накарайте кабинета си да приравни антителата към зеления документ Вътрешна македонска революционна организация към Радев: Вземете страна и накарайте кабинета си да приравни антителата към зеления документ
Ние от Вътрешна македонска революционна организация изрично продължаваме да настояваме да се подхващат съответни ограничения и да спре това принудително опълчване на общ...

По думите му предходните ръководещи насадили трайно съмнение против имунизациите и избрани партии ще спекулират и желаят оставки на служебното държавно управление, без да имат смелостта да предложат опция, тъй като броят гласове. Ние броим заболелите и умрелите, тъй като управническата отговорност стои върху нас, уточни Радев. 

За него животът на хората е доста по-ценен от резултата на президентските избори, който Радев ще одобри със примирение. 

Той уточни, че има информация, че от обещаните безвъзмездни проби хората заплащат от 15 до 40 лв. на тест. Румен Радев чака Министерство на здравеопазването да ревизира допустимо най-бързо обстоятелствата и да обезпечи обещаните безвъзмездни проби за популацията, настоя Радев. 

Румен Радев чака явен отговор и инструкции към персоналните лекари и към лечебните заведения за имунизирани или друго решение за хора със характерни болести, които чуват други препоръки. Остава открит въпроса за пълностоен надзор по спазването на ограниченията. Мерките би трябвало да бъдат пропорционални, да не бъдат дискиминационни и имунизирането не би трябвало да бъде насилствен акт, а единствено на непринудено решение, безапелационен бе президентът. 
 Президентът привиква изключителна среща със служебни министри по отношение на разпространяването на COVID-19 Президентът привиква изключителна среща със служебни министри по отношение на разпространяването на COVID-19
Утре (24.10.2021 година, неделя) президентът Румен Радев анулира предизборната си стратегия и привиква среща с министри по отношение на разпростра...

Той посочи за следващ път, че най-надеждната отбрана против ковид е имунизирането и не трябва да оставяме произвола на ориста си на шанса. Радев благодари на медицинските експерти, които не престават да извършват отговорностите си. 

От своя страна служебният здравен министър Стойчо Кацаров съобщи, че основната дума е безвредна среда за децата в учебно заведение. Ако можем да осигурим такава среда, тогава може да върнем децата в учебно заведение, настоя Кацаров.

Служебният учебен министър Николай Денков съобщи, че би трябвало да има оптимално присъствено образование при обезпечаване живота и здравето на децата. Фактите обаче демонстрират следното: от 15 септември до 10 октомври броят на карантинираните учители се е нараснал 3 пъти, а броят на децата 5 пъти. В момента имаме към 12 000 деца от учебните заведения и към 2 000 от детските градини и яслите. 

 Радев прикани за схващане и съблюдаване на ограниченията Радев прикани за схващане и съблюдаване на ограниченията
Президентът Румен Радев прикани за схващане към ограниченията на държавното управление, свързани със зеления Covid документ.Пред публицисти след...

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР