"Ситуацията е много напрегната и единственото решение е безусловна оставка

...
"Ситуацията е много напрегната и единственото решение е безусловна оставка
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: Единственото решение е безусловна оставка на Бойко Борисов

"Ситуацията е доста напрегната и единственото решение е безусловна оставка на Бойко Борисов ". Това сподели пред БНР депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев.

Политическата рецесия се взема решение по един единствен метод - оставка на Бойко Борсов и на основния прокурор Иван Гешев , посочи Мирчев. " И съм сигурен, че в този миг, в който те подават своите оставки, по улиците на София и на другите градове към този момент няма да има протестиращи , тъй като това е настояването на протестиращите. И да се върви на едни постоянни, естествени избори ", добави той.

Според Стоян Мирчев е доста неверно да се концентрираме върху една или друга партия и какви процеси текат. " Процесите в страната са доста по-големи - страната ни е завладяна от мафия, от мутри . Според самите европейски статистики сме най-корумпираната страна и то от върха на страната ", уточни левият народен представител.

"Кой ще завоюва и кой ще ръководи след идващите избори е въпрос на акция, въпрос на това коя партия и кои партии ще завоюват доверието на хората ", добави Мирчев.

"В момента не мислим по какъв начин да съборим кабинета "Борисов 3 ". В момента ние сме на страната на хората и сме единствената парламентарно показана съпротива, която е на страната на хората - хората да си върнат страната ", акцентира социалистът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР